Galéria
Forrás:

Az Oscar-díjas színész a kezdetek kezdetén egy bankban helyezkedett el, de úgy hírlik a csirkepucolásban is nagy tapasztalatot szerzett.


Forrás:

Amy egy Hootersben dolgozott a nagy áttörés előtt, amit a Szépségtépő verseny c. film hozott el neki.


Forrás:

Mielőtt sorra nyerte a díjakat, Kidman masszőrként dolgozott Ausztráliában, hogy segítse anyagilag a családját.


Forrás:

Biztos nem gondoltad, hogy a ma már sikeres színész, forgatókönyvíró és filmrendező Japánban kezdte a pályafutását, méghozzá egy cirkuszban. Theroux a Ringling testvérek eladásai közben árulta a fagyit.


Forrás:

A "Material Girl" egy Dunkin 'Donutsban dolgozott a Times Square-en, aztán megrohamozta a slágerlistákat.


Forrás:

Az Oscar-díjas színésznő, énekesnő volt munkáltatója a Burger King. Egyébként azóta felajánlották neki, hogy élete végéig ingyen kapja náluk a hamburgert. Már megérte...


Forrás:

A Tim Burton filmek ikonja sem volt mindig sikerszériában. Mielőtt kitört volna a középszerűségből, golyóstollakat értékesített. Telefonon. Lehet, hogy páran rácsapták a kagylót?


Forrás:

Paris Hilton személyi asszisztenseként kezdte, majd túl nőtt mesterén, és nagyobbat alkotott a TV-s reality-k világában, mint azt bárki is gondolta volna.


Forrás:

Mikor a Destiny's Child még csak álom volt számára, mikor némi zsebpénzért hajat söpört édesanyja szalonjában.


Forrás:

Ma már saját divatmárkája van Mr. Westnek, de gondoltad volna, hogy a karrierjét egy Gapben kezdte? Bizony, szorgosan hajtogatta a ruhákat.


Forrás:

Nem fogod elhinni, hogy a világ egyik legszexibb pasija mivel kereste a kenyerét fiatalon! Egy étteremben dolgozott, és a munkakörébe beletartozott az is, hogy csirkejelmezben kellett ugrálni az utcán.


Forrás:

Miley egyetlen polgári állása egy takarító szolgálatnál volt. A polgárpukkasztó énekesnő WC-pucolással kereste meg a zsebpénzre valót, amit akkoriban még nem fűre vert el.


Forrás:

A Morgans Hotelben dolgozott mint kifutófiú. Egy alkalommal még Leonardo DiCaprio szobájába is vitt fel bőröndöt, mikor a Titanic épp dübörgött a mozikban, Bradley meg a főiskolai padokat koptatta.


Hollywood legmeglepőbb munkái: Így kezdték karrierjüket a hírességek

Bruce Willis karrierjének voltak állomásai, amivel a rajongók a mai napig nem tudtak kibékülni.