Galéria
Forrás: Az 54 éves színészt tavaly nyár végén csípték el Miami partjainál.
Forrás: Jennifer Aniston exférjéről már egyetlen ilyen trikós fotó után is könnyedén megállapítható az, hogy bizony 51 évesen sincs miért szégyenkeznie!
Forrás: Az énekes idén lesz 59 (!!) éves, és a mai napig is előszeretettel posztol magáról hasonló fotókat, mi most ezt a 2021-es darabot választottuk, ami úgy gondoljuk bőven beleillik a listánkba, hiszen a sztár a fotó készültekor is már 57 éves volt. Hihetetlen!
Forrás: A színész bármilyen hihetetlen is, tavaly júniusban múlt 52 éves!
Forrás: Az énekesként is tevékenykedő színész is bizony már elmúlt 51 éves!
Forrás: Az 58 éves színészt legutóbb tavaly nyáron sikerült póló nélkül lencsevégre kapnia a lesifotósoknak.
Forrás: A sztár 59 éves, és bár ez a fotó 2020 augusztusában készült róla, már akkor is jóval az ötödik iksz felett járt. Sajnos mostanság kevesebb strandolós képet látni róla, de az Instagramját elnézve, még mindig olyan szexi, mint fiatalabb korában.
Forrás: A 61 éves színész Top Gun: Maverick című film egyik jelenetében mutatta meg azt, hogy még mindig kirobbanó formában van.
Forrás: Edzésprogramját férfiak ezrei másolják, és nem is csoda. A most 56 éves sztár szuper fizikuma a filmjeiben is szembetűnő.
Forrás: Bizony a Puerto Ricó-i énekesnek is helye van a listánkon, a szexi sztár ugyanis 51 éves múlt és nem mellesleg tavaly nyáron egy egész szexi videóklipet dobott össze rajongói legnagyobb örömére.

10 sztárpasi, aki az ötödik iksz felett sem vesztett szexi külsejéből

Chris Hemsworth továbbra is csúcsformában van, sőt!