Galéria
Forrás: 2007-ben annyira komolyan gondolták a köztük szövődő szálakat, hogy még a MET-gála vörös szőnyegére is együtt érkeztek, ám sajnos kapcsolatuk így sem tartott túlontúl sokáig.
Forrás: 2021 októberében a rajongók szinte biztosak voltak abban, hogy az énekesnő és a színész randiznak.

A pletykáknak nagyon jó alapot adott az, hogy 2015-ben Selena egy interjúban bevallotta azt, hogy egy picit odavan a sármos színészért, aki aztán 6 évvel, azaz pont a híresztelések szárnyra kelésének idejében be is követte a barnahajú szépséget az Instagramon. Majd Taylor Swift TikTok videója csak tovább fokozta a dolgot, mivel többen is úgy vélték, hogy Selena egy olyan pulcsiban látható a felvételen, ami kísértetiesen hasonlít arra a darabra, amit Chris viselt a Tőrbe ejtve című filmben 2019-ben. Végül azonban ennyiben maradt a dolog, így nagy valószínűséggel az egész csak egy összeesküvés-elméleten nyugvó pletyka volt.
Forrás: Chris évekkel ezelőtt egy interjúban elmesélte, hogy hetedikes volt, amikor látta a Féktelenül című filmet és azonnal beleszeretett a színésznőbe. 2012-ben a Vanity Fair Oscar partiján találkoztak először, majd 2014-ben fordult egy kicsit komolyabbra a kapcsolatuk. A pletykák szerint nagyon jól kijöttek egymással, de arról már nem szóltak a hírek, hogy miért lett vége a színész és a nála 17 évvel idősebb Sandra románcának?!
Forrás: 2020 nyarán a sajtó munkatársainak is szemet szúrt az, hogy a két színész a kelleténél több időt tölt egymással. Pár lesifotót leszámítva azonban nem sok tényleges információ derült ki róluk, ugyanis egyikük se erősítette meg a róluk szóló híreszteléseket.
Forrás: Lehet te is elfelejtetted már pedig Chris és Jessica 2001-től egészen 2006-ig egy párt alkottak. Érzéseikben pedig annyira biztosak voltak, hogy még a házasság és a gyerekvállalás is szóba került, aztán valamiért mégis másként alakult az élet.
Forrás: 2015-ben elcsípték őket egy közös vacsorán. Az, hogy ez randi volt-e vagy sem, az sose derült ki.
Forrás: 2021 áprilisa körül kapott szárnyra egy feltételezés miszerint a többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnőnek is köze lehet a színészhez, erre ráerősített Lizzo TikTok posztja is, amiben megmutatta azt, hogy Chris követi őt, sőt még egy privát üzenetet is dobott neki. Persze semmi komoly nem volt a dologban, így gyorsan ki is pörgött a téma a hírek közül.
Forrás: 2012 és 2014 között egy se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, amit végül jobbnak láttak teljesen lezárni, de ennek ellenére a jó viszony megmaradt közöttük.
Forrás: 2000-ben a The Newcomers filmjük forgatásán találkoztak először, és egy ideig találkozgattak is, majd végül nem lett semmi komolyabb se a dologból.
Forrás: Először a a Los Angeles-i Soho House-ban csípték el őket 2011-ben, aztán egy ideig randizgattak, de gyorsan ki is fújt a dolog.
Forrás: Jenny és Chris 2016-ban, A tehetség című forgatásán ismerkedtek meg egymással, és bár a rajongók szorítottak nekik, végül alig egy év után elváltak útjaik.
Forrás: Az amerikai country énekes és színésznő nemrég egy interjúban árulta el azt, hogy 2012 környékén randizgatott Chrisszel, és arra is emlékszik, hogy mikor volt az utolsó találkozásuk. A színész házában voltak, amikor Jana a lefekvés előtt gondolta, hogy még elmegy mosdóba, igen ám, de spárgát vacsoráztak és hát ugye annak van egy markáns szaga, amikor távozik a szervezetből, ezt minden bizonnyal a színész is érezte miután rögtön az énekesnő után ment a WC-re. Másnap reggel elköszöntek egymástól, és a sármos sztár nem is jelentkezett többet!
Forrás: Körülbelül 2021 októberében jöttek össze és a bennfentesek szerint Chris sose volt még ennyire boldog és ilyen szerelmes, sőt a színész családja is odavan a lányért, akivel tavaly össze is házasodtak!

Ezzel a 13 sztárhölggyel hozták hírbe az elmúlt évtizedekben Chris Evanst

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!