Galéria
Forrás:

Jennifer Aniston és Courteney Cox 1994-ben, a Jóbarátoknak köszönhetően barátkoztak össze egy életre. Persze ebben a barátságban voltak fentek és lentek, de az például egyáltalán nem tett be nekik, hogy egy ideig mindketten kavartak Adam Duritz-cal.


Forrás:

Cameron Diaz és Kate Hudson barátnők, akik kölcsönösen jártak egymás exével. Amikor Diaz 4 év után szakított Justin Timberlake-kel, Kate Hudson jött össze vele. Cameron pedig Kate sportoló exére, Alex Diazra csapott le annak idején.


Forrás:

Drew Barrymore nagyon szerelmes volt Fabrizio Morettibe, öt év után azonban mégis szakítottak. Ekkor jött a képbe a színésznő legjobb barátnője, Kristen Wiig, aki simán összejött a pasival. Drew higgadtan kezelte a szitut, azt mondta, ilyen az élet.


Forrás:

Hailey Bieber legjobb barátnője Kendall Jenner még 2015-ben jött össze Justin Bieberrel, kapcsolatuk inkább csak egy viszony volt, semmi komoly. A csajokat nem zavarja a dolog, Hailey nem féltékeny emiatt Kendall-ra.


Forrás:

Talán nem is tudtad, de a két kanadai popsztár, Justin Bieber és Shawn Mendes régi barátok. Ráadásul Shawn konkrétan együtt járt kollégája jelenlegi feleségével, Hailey Bieberrel, Justin csak azután jött képbe a modellnél, hogy szakítottak. Szerencsére a „bromance” nem sérült, Justin és Shawn a mai napig jóban vannak.


5 sztár, aki simán randizgatni kezdett a barátja exével

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!