Galéria
Forrás: Carol Lim és Humberto Leon meztelen modelleket kért fel arra, hogy szoborként jelenjenek meg párizsi kifutójukon.
Forrás: A front row egyik padja összeomlott, így olyan nívós neveknek kellett végig állnia a bemutatót, mint Catherine Deneuve, Salma Hayek vagy Miranda Kerr. Mint ahogy a videón is látható, végül mindenki állva nézte végig a showt.
Forrás: A fehérneműmárka bemutatóján hirtelen a PETA aktivistái jelentek meg a kifutón, ám Gisele Bündchent ez kicsit sem zavarta, és profiként sétált tovább a tüntetők között, akiket végül a biztonságiak szedtek le a színpadról.
Forrás: A néhai brit tervezőzseni kifutói sosem szűkölködtek a meglepő fordulatokban, mi most mégis ezt az esetet ragadnánk ki a sorból. A még viszonylag ismeretlen Alexander McQueen sokkolta a divatvilágot 'Highland Rape' névre keresztelt kollekciójával, amit az angolok a skótok ellen elkövetett barbarizmusa ihletett. A kollekció már a nevével is vitákat váltott ki, amit csak tetézett a modellek sok esetben fedetlen teste, ám úgy látszik, hogy ez a pimaszság jövedelmező volt, hiszen ma már aligha van olyan, aki ne hallott volna erről a divatházról.
Forrás: Kate Moss a francia brand showján végig dohányzott úgy, hogy egyébként pont arra a napra esett a Dohányzásmentes Világnap.
Forrás: A számos esetben sokkoló húzásairól ismert tervező ez esetben még magán is túltett...
Forrás: A Karl Lagerfeld műhelyében megkreált gyűjtemény prezentációjára nem lehet ráfogni, hogy elaprózták volna.
Forrás: Stella modelljei a párizsi divathéten egy meglepetés tánccal tisztelegtek a 2016. december 25-én elhunyt George Michael előtt.
Forrás: A nemrég elhunyt divattervező kollekciójának bemutatójára egy egész meglepő produkcióval készült. Az akkor 76 éves Vivienne ugyanis az egyik modell nyakában ülve érkezett meg a kifutóra.
Forrás: A londoni divathéten egy Teletubby, egészen pontosan Dipsy zárta le Bobby Abley bemutatóját.

10 megosztó bemutató a divathetek történetéből

Az ott bemutatott trendekhez hasonlóan a divathetek is tudnak mesteriek, meglepőek és ikonikusak lenni.