Galéria
Forrás: Az internet népének tényleg semmi sem jó, és mindenben találnak kifogást, ha úgy akarják, pedig néha elég csak a jó szándékot szem előtt tartani, és az tényleg meg is volt Lady Gaga 2017-es showjában, amire az énekesnő úgy érkezett meg, hogy beugrott a NRG Stadion tetejéről. A mozdulatsort azonban nem tudták szó nélkül hagyni a kritikus hangok sem, és talán a mai napig nem értik, hogy ki ugrik így, azaz ilyen kínosan és viccesen egyszerre?!
Forrás: Többek szerint az 1991-es halftime show volt az eddigi összes közül a legkínosabb! A műsorban több száz éneklő és táncoló gyerek szerepelt, miközben rengeteg kosztümös Disney-figura is helyet kapott. Az erre szánt drága időbe pedig belefért még George HW Bush elnök üzenete és a New Kids on the Block előadása is. A végeredmény mégis mai szemmel nézve egy teljes káoszként írható le!
Forrás: Az énekes 1993-ban a fellépése elején szó szerint csak állt a színpadon, és körülbelül két percig nem csinált semmit. Ami azért is meglepő, mert az előadók általában körülbelül 12 percnyi színpadi időt kapnak, így Michael előadásának körülbelül 17 százalékát arra használta, hogy csak némán bámulja a tömeget. Ami ennek fényében egészen meglepő, de azt nézve, hogy ő mekkora popsztár is volt akkoriban, talán kicsit sem fura, hogy nála még ez is belefér, a közönség ugyanis így is imádta.
Forrás: Az énekesnő a koncert végén egész egyszerűen egy helikopterrel távozott a helyszínről 1996-ban. Nagyon menő!
Forrás: Talán az összes halftime pillanat közül ez a 2004-es volt a legemlékezetesebb és a legbotrányosabb egyszerre. Justin Timberlake a Rock Your Body című slágerét közösen adta elő Janettel, a dal végén pedig egy laza mozdulattal letépte a ruhát az énekesnő jobb melléről, aki szemmel láthatóan maga is meglepődött azon, hogy a melle hirtelen láthatóvá vált mindenki számára.

Sok-sok éven át volt ez téma az NFL döntő környékén, ám pár éve az énekesnő elárulta, hogy nem volt megrendezett a dolog, egyszerűen csak véletlen szüleménye ez a showtörténeti esemény.
Forrás: Az énekesnő 2015-ös fellépésébe egy tengerparti kirándulás is belefért, ennek pedig a cáparuhába öltözött táncosa örült a leginkább. Az előadás után ugyanis szinte azonnal mém lett a bal oldali cápa, aki úgy tűnik, hogy élete buliját élte át a színpadon - legalábbis a táncmozdulatai erről tanúskodnak.
Forrás: Az énekes 2009-ben egy olyan térden csúszást mutatott be, amivel egyenesen a kamerába küldte az ágyékát. Jujj!
Forrás:

Köztudott, hogy Super Bowl félidei műsorának nagy részét előre rögzítik, ettől függetlenül sokakat meglepett az, amikor 2014-ben a Red Hot Chili Peppers színpadra lépett úgy, hogy hangszereik láthatóan ki voltak kapcsolva. Több rajongó azt nehezményezte, hogy banda nem adott bele mindent, és mondjuk pár plusz kábellel kiegészülve még talán egy fokkal hihetőbb is lett volna azt, hogy valóban muzsikálnak is a színpadon.


Forrás: Azért az 1995-ös produkció se volt semmi! Patti LaBelle, Tony Bennett és Indiana Jones egyvelege a színpadon valami egészen különeges performanszot szült. Nehéz is lenne kiragadni csak egy jelenetet, inkább mutatjuk az egészet egyben.

A Disney célja egyébként az volt, hogy kicsit népszerűsítsék a Disneylandben található Indiana Jones Adventure kalandtúrát. Hát...
Forrás: A brit rapper 2012-ben Madonna és Nicki Minaj társaságában lépett a színpadra, és az egyik óvatlan pillanatban úgy gondolta, hogy bemutat a kamerák előtt. A nézők mellett az NFL se volt elragadtatva a hirtelen jött véleménynyilvánítástól. A liga így válaszul pert indított a rapper ellen milliós kártérítést, és nyilvános bocsánatkérést követelve.
Forrás: A 2016-ban elhunyt előadó 2007-es műsora már azért is emlékezetes, mert végig esett az eső, de ez úgy tűnik, hogy kicsit sem zavarta őt. A rajongóknak pedig még más felejthetetlen pillanatot is találtak ebben a pár percben, többen ugyanis a mai napig megvannak győződve arról, hogy a bézsre színezett lepel mögött, Prince a gitárjával egy fallikus szimbólumot is a koncerttervbe rejtett.

A Super Bowl félidei műsorának 11 legmeglepőbb pillanata

A Super Bowl félidei show-jának a '90-es évek óta a világsztárok a legnagyobb főszereplői, akik ennek a presztízsértékű felkérésnek meg is próbálnak a lehető leglátványosabban eleget is tenni.