Galéria
Forrás: A 2000-es évek divathúzásai olyannyira bevették magukat a modern kor trendjei közé, hogy nem is szívesen hagynak még itt minket. Az oldalzsebes nadrágok már 2022-ben is megtalálhatók voltak a boltok polcain, így valahol magától értődő volt az, hogy a farmer textúrákat is meghódítsák és 2023-ban már ezen a terepen is megmutassák magukat.
Forrás: Ár: 14.495 Ft - itt!
Forrás: Ár: 16.995 Ft - itt!
Forrás: A bővebb szabás tehát még mindig marad, azonban a boka felé vékonyodó szárak helyett most a szuperbő fazonok következnek, amik ugyanúgy kombinálhatók tornacipővel, mint papuccsal vagy éppen magas sarkú cipellővel, a választás tényleg csak a te kezedben van.
Forrás: Ár: 19.990 Ft - itt!
Forrás: Ár: 43.990 Ft - itt!
Forrás: A szakadt farmerokat egy ideje már elkezdtek háttérbe szorulni a trendek között, idén pedig úgy látszik, hogy át is engedik a terepet az oldalt felvágott változatoknak, amik például nagyon jól tudnak mutatni pár izgalmas csizma mellett, hiszen nem fedik el a lábbelikben rejlő különleges részleteket. Ez pedig pont azért jó, mert így még több szemrevaló érdekesség kerülhet az általad prezentált összképbe.
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: Akciós ár: 12.990 Ft - itt!

3 farmertrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

A pulcsik között is lesznek igazi gyöngyszemek!