Galéria
Forrás: Egy fiatal srác, aki nap mint nap küzd az élet nehézségeivel, igyekszik előre haladni, túlélni. Ám amikor megismerkedik egy hallássérült lánnyal, minden megváltozik. Elkezd reményt érezni, a vágyat, hogy jobbá váljon és hogy még jobban igyekezzen, nem csak önmaga, de azok miatt is, akikért felelősséget vállalt. Ám az élet újabb és újabb akadályokat állít elé.
Forrás: Sokak nagy kedvence, a Mielőtt megismertelek, egy színes, megható és mégis szomorú szerelmi történet. Louisa Clark, egy szétszórt, kissé kétbalkezes, de nagyon jószívű fiatal lány, aki keményen dolgozik és folyamatosan keresi a neki tökéletes munkát. Ám következő munkája igazán próbára teszi, hiszen Will Traynornak, a gazdag, jóképű és nyaktól lefele lebénult férfinak a gondozója lesz.  Louisa vidám és mindig felhőtlen életfilozófiája most nagy akadályba ütközik, hiszen Will már semmi örömét nem leli az életében. Talán Louisa felbukkanása változtat majd ezen.
Forrás:

A 2019-es alkotás az egyik legjobb történet, ami bemutatja a nők erős jellemét és önállóságát. A négy testvér, Amy, Beth, Jo és Meg mindannyian más-más álmokat üldöznek. Míg Jo meg van róla győződve, hogy sokkal jobb egy nő sokkal több, mint szépség és egy jó feleség, addig Meg halálosan vágyik a házasságra, és színésznő szeretne lenni. A történet két idősíkon fut, a jelenben, ahol Jo írónőként meséli el a történetüket, és 7 évvel ezelőtt, ahol a történet játszódik. Laurie felbukkanása mindent megváltoztat. A fiú a történetben fülig szerelmes Jo-ba ám a jelenben Amy felé húzza a szíve. A bonyodalmak csak fokozódnak, és a jelenben egy testvér sem tudhatja, hogy kinek lesz boldog a befejezése, mind a karrierben, mind a szerelemben.


Forrás:

A 17 éves Selma nagypolgári, berber családban él. Ez szigorú szabályokkal és szokásokkal jár, ami nem is zavarj a lányt, ameddig meg nem ismeri Julient. A provokatív srác bevezeti Selmat az intimkapcsolatok világába, a vonzalom köztük szinte eltéphetetlen. Ám a család ezt nem nézi jó szemmel. Vajon rákényszerítik a lányt, hogy döntést hozzon?


Forrás:

1983-ban járunk, a 17 éves Elio Itáliában egy villában tölti a nyarat. A felnőtté válás küszöbén rengeteg akadályba ütközik, mondhatni sokkal inkább gyerek még. Így van ez a szívügyekkel is. Ám egy nap felbukkan a 24 éves Olver, és Elio számára sok minden megváltozik, sok új lehetőség nyílik meg előtte.


Forrás:

Cloe Athénban tölt egy csodás nyári hétvégét, és úgy érzi itt az ideje kirúgni a hámból. Feladja munkáját és beleveti magát a bulizásba. Arra kíváncsi, hogy vajon egy hétvégi szenvedély túléli- e az elkerülhetetlen hétfőt. Ám ami ezután jött, arra egyáltalán nem számított. Olyan kalandba keveredik egy ismeretlennel, ami az egész életét megváltoztatja.


A legjobb romantikus filmek az HBO Max kínálatából

Romantikus filmekből sose elég, így ha már kifogytál az ötletekből, akkor HBO Max-os válogatásunknak segítségével még rátalálhatsz pár kincsre!