Galéria
Forrás: Julia Roberts és Hugh Grant játéka valami egészen édesre sikerült ebben a felejthetetlen alkotásban.
Forrás: Lehet férfi és nő közötti igaz és őszinte barátság? Michelle Monaghan és Patrick Dempsey romantikus mozija pont erre a kérdésre keres használható és életképes választ.
Forrás: Rachel McAdams-nek meg kell hagyni, hogy nagyon jól állnak a romantikus filmek, így hát valahogy magától értetődő az is, hogy ebben az időutazós sztoriban is remekel.
Forrás: Egy újságírónő olyan szerelmes levelekre bukkan, amiket még '60-as években írtak. A papírra vetett sorokból pedig egy olyan románc képe rajzolódik ki előtte, melynek részletei nem hagyják nyugodni, így kutakodni kezd a múltban, egy olyan múltban, aminek emlékei fájó titkokat rejtenek.
Forrás: Meryl Streep, Alec Baldwin és Steve Martin neve azt gondoljuk, ebben az esetben is garancia a sikerre.
Forrás: Sasha és Marcus gyerekként elválaszthatatlanok voltak, ám a gimnázium után az élet egészen más útra sodorta őket, végül aztán 15 évvel később ismét keresztezik egymás útját.
Forrás: Jane Austen azonos című művéből készült filmes adaptáció a 18. századi Angliába repít el minket, hogy mi is szemtanúi legyünk Elizabeth és Mr. Darcy különleges szerelmének.
Forrás: Amikor Maca Madriban összefut exével, aki egykoron csúnyán összetörte a szívét, élete nemcsak karrier, de érzelmi szempontból is válaszút elé érkezik.
Forrás: Egy csodaszép film a szerelemről, ami a bátorság, az őszinteség és az elengedés erejéről is mesél.
Forrás: Nicholas Sparks azonos című regénye alapján készült filmben az állatorvosként dolgozó, sármos és agglegény Travis beleszeret új szomszédjába, Gabby-be, aki azonban valaki mással tervezgeti a boldog életet.
Forrás: Két idegen úgy dönt, hogy egy évig egymás kísérői lesznek, hogy mennyire válik be a dolog? Azt gondoljuk, hogy érdemes utánajárni.
Forrás: Peter és Lara szerelmének történetét egyébként három filmen át követheted, így akár az összes részt megnézheted egy este.
Forrás: Baby és Johnny szerelme már-már annyira klasszikus, hogy kár lenne pont Valentin-napon kihagyni a listáról.
Forrás: Tény és való, hogy a karácsony már véget ért, de mit tehetnénk, ha ez a film tényleg tökéletes megfelel a romantikus műfaj minden pontjának, így az év bármelyik szakaszában könnyed kikapcsolódást nyújthat. Pontosan ezért helye van a Valentin-napi listán is.

A legjobb romantikus filmek a Netflix kínálatából

Romantikus filmekből sose elég, így ha már kifogytál az ötletekből, akkor Netflix-es válogatásunknak segítségével még rátalálhatsz pár kincsre!