Galéria
Forrás:

A 2000-es évek végén még a Disney Channel időszakában randizgatott egy férfival - akit nem nevezett meg - és bár Demi is belement ebbe a kis flörtbe, mivel még szűz volt, így egy ponton túl nem akarta folytatni a dolgot, ám a férfit ez egy pillanatig sem érdekelte és megerőszakolta őt. „Összekavartunk, de egy ponton azt mondtam, hogy »Ez nem fog tovább menni, mert szűz vagyok és nem így szeretném elveszíteni a szüzességemet.« De ez nem számított neki és megtette. Én pedig magamévá tettem mindezt, és azt mondtam magamnak, hogy ez az én hibám volt, mert bementem vele egy szobába és tovább kavartam vele.”


Forrás: Matthew McConaughey tényleg mindent elmesélt magáról életrajzi könyvében, a Greenlights-ban. A sztár olyan történeteket írt ki magából, amikről korábban egyetlen interjúban sem mesélt, ilyen például megrázó tinikora. 

Az egész szüzesség elvesztésével kezdődött: „Bezsaroltak azzal, hogy szexelnem kell. Hát így vesztettem el a szüzességemet 15 éves koromban”.

Matthew sorsa aztán később sem fordult jobbra, 18 évesen ugyanis egy férfi leütötte őt, betuszkolta a furgonjába és molesztálta.


Forrás: Oprah mindössze 9 éves volt, amikor a szexuális bántalmazások szinte mindennapossá váltak otthon. Az unokatestvére, a nagybátyja és nevelőapja rendszeresen zaklatta a kislányt, aki 14 évesen egy kisfiúnak adott életet. A baba sajnos koraszülött volt, így nem sokkal születése után meghalt.
Forrás: 7 éves korában szexuálisan molesztálta őt a 18 éves szomszéd fiú. Erről hosszú-hosszú évekig nem beszélt senkinek, feleségének, Kristen Bell-nek is csak félve mondta el. Dax azért állt ki a nyilvánosság elé történetével, mert úgy gondolta, hogy ezzel talán segít azoknak, akik szintén nem mernek beszélni erről, és szenvednek egy egészen életen át. Neki 12 év kellett, hogy el merje mondani valakinek a traumát, amit megélt.
Forrás:

Az énekesnő a The Voice-ban vallotta be, hogy több idősebb zenei szakember, menedzser kezdett ki vele fiatal korában, amikor valójában még kislány volt. Sokan kihasználták, ő pedig hagyta, hogy azt tegyenek vele, amit csak akarnak, mert félt, és úgy érezte, ha nem ellenkezik, hamarabb vége lesz. Nem árulta el, kik erőszakolták meg, de állítása szerint már túl van rajta, már amennyire ez lehetséges. Hatalmas teher lehetett ezt magában tartania...


Forrás:

5-16 éves korában szexuálisan zaklatták, ráadásul, aki ezt tette vele, a családtagja volt. A mostohaapja, miután elvette feleségül édesanyját, elkezdett felé testileg közeledni, egyszer pedig, mikor Ellen hazaért az iskolából, a férfi arra kérte, mutassa meg neki a mellét, mellrák vizsgálat céljából. Többször is zaklatta mostohaapja az akkor még naiv tinédzsert, akiből határozott karakán nő lett, de akkoriban nem tudta megvédeni magát a férfitől. Mikor szólt édesanyjának, hogy mostohaapja molesztálja, nem hitt neki, és még 18 évig együtt maradt vele. Később jött rá, hogy lánya igazat mond, és elhagyta a férfit.


Sztárok, akiket gyerekként molesztáltak

Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.