Galéria
Forrás: Justin Timberlake még 2019-ben éppen gyanútlanul érkezett meg a Louis Vuitton párizsi bemutatójára felesége, Jessica Biel társaságában, amikor egy ukrán rajongó, bizonyos Vitalii Sediuk egyszerűen fogta magát és rávetődött az énekes lábára. A lelkes megszállott karjait nagy nehezen sikerült lefonni a megdöbbent Justin lábáról minden komolyabb probléma nélkül, ennek ellenére nyilván nem lehetett kellemes érzés erre megérkezni. A férfi egyébként nem először csinálta ezt, ugyanis korábban már Kim Kardashianhoz és Gigi Hadidhoz is hasonló módon próbált közeledni az egyébként újságíróként is tevékenykedő botrányhős.
Forrás: Még a 2019-es New York-i divathéten Marc Jacobs gondolt egyet és kicsit elhúzta a tavaszi-nyári bemutatójának a kezdési időpontját azért, hogy a résztvevők lekéssék a Rihanna Savage x Fenty fehérneműbemutatóját, mely közvetlenül az ő show-ja után kezdődött volna. A nézők nem kicsit orroltak meg a híresen pontos tervező tettétől, aki állítólag azért húzta az időt, mert zavarta, hogy a több évadon át általa birtokolt 19:30-as időpontot a szervezők akkor Rihannának adták. Marc később Instagramon kért bocsánatot mindenkitől a történtek miatt.
Forrás: Hol volt még Janet Jackson botrányos Super Bowlos villantása, amikor Madonna 1992-ben Jean Paul Gaultier amFAR divatbemutatóján végigvonult a kifutón egy látványos kivágott darabban?! A kúpos melltartók koronázatlan királynő a bemutató előtt gondolta meg magát, ugyanis mint kiderült, pont olyan ruhában kellett volna végig mennie a kifutón, amilyet a tervező is viselt, ám a díva percekkel a kezdés előtt meggondolta magát és inkább fedetlen keblekkel, egy másik ruhában lépkedett büszkén a több ezer fős tömeg előtt.
Forrás: Még 2019 októberében a Chanel 2020-as tavaszi/nyári kollekciójának párizsi bemutatóján történt, hogy Marie Benoliel humorista hölgy egyszer csak gondolt egyet, felment a kifutóra, beállt a modellek közé és ő is velük vonult tovább. Gigi Hadidnak azonban volt annyi lélekjelenléte, hogy a biztonságiakat megszégyenítő módon rögtön kapcsoljon és letessékelte a nőt a kifutóról.
Forrás: A Yeezy 4. évados kollekcióját 2016 nyarának talán egyik legforróbb napján mutatták be a Roosevelt Islanden. A vendégeket transzferbusszal szállították a helyszínre, ami még nem is lett volna baj, de se klíma, se víz, se étel nem volt a buszon. Itt véget is érhetne a történet, de nem így lett! A kezdés időpontja indokolatlanul csúszott, pedig a modellek felöltözve álltak már a kifutón arra várva, hogy végre kezdetét vegye a bemutató. A nagy hőség miatt sokuk inkább leült a földre, de sajnos olyan is volt, aki elájult. A pechsorozatot pedig tovább tetőzte az, hogy némelyikük még járni se tudott a kapott cipőben, így botladozva tudott csak vonulni a kifutón.
Forrás: A Burberry-t 2019 februárjában egy kapucni zsinórja miatt támadták, ami teljesen úgy festett mintha egy kötél lenne. Bár a divatház vezérigazgatója, Marco Gobbetti szinte azonnal kiadott egy közleményt, miszerint a kollekciójukat a tenger inspirálta és egy percig sem gondoltak bele abba, hogy ez a megoldás ennyire sértő lehet, illetve elnézést kértek mindenkitől, akit így vagy úgy sértett a látott darab, amit azonnal el is távolítottak a kollekcióból.
Forrás: Claudio Cutugno sem volt szerencsésebb helyzetben a 2015-ös milánói divathéten. A modellek arcát beborító fekete sminkért nem éppen lelkesedett a közvélemény. A tervező bár elmondta, hogy ezzel a megoldással a fekete fátylat szerették volna helyettesíteni és egy pillanatig nem jutott eszébe az, hogy sokan ezt a rasszizmus egyfajta megnyilvánulásának tekintik majd, ami mint mondta, a lehető legmesszebb áll attól a világnézettől, amit ő képvisel.

7 botrányos pillanat a divathetek történetéből

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.