Galéria
Forrás: Ezt a trendet mondhatni régi ismerősként köszönthetjük a kiegészítők között, mindössze annyi a változás ezen a téren, hogy az ilyenkor megszokott arculatfrissítést őt sem kerülheti el. Mivel 2023-as évet leginkább a futurisztikus stílusok jellemzik, így például a 90-es évek fazonjainak jól ismert sportos vonalához egy csipetnyi sci-fi hatást kevertek a stílusos végeredmény érdekében.
Forrás: Ár: ~ 8 ezer Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 11.500 Ft - itt!
Forrás: A kivágott darabokkal nyert szabadságról a tervezők nem szívesen mondanak le, így most az átlátszó ruhadarabokon a sor, hogy szélesebb körben is megmutassák azt, hogy sokkal több csavar van bennük, mint az elsőre gondolnánk.
Forrás: Ár: ~ 15 ezer Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 8 ezer Ft - itt!
Forrás: A tavalyi évben is erősen megoszlottak a vélemények, és persze a választék is ebben a témában, ami úgy tűnik, hogy 2023-ban sem változik majd. Az alacsony szabás ismét előtérbe kerül, és ezúttal a farmerek helyett inkább a kosztümök körében mutatja majd meg izgalmas oldalát.
Forrás: Ár: 9.295 Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 34 ezer Ft - itt!

3 mikrotrend, ami jön és 3, ami megy 2023-ban

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.