Galéria
Forrás: A Dirty Dancing sztárjának történetét mindenki ismeri, sőt, múlt héten ő maga vallotta be egy interjúban, hogy orrműtétje volt a veszte. A film óriási sikere után az édesanyja erőltette, hogy műttesse meg karakteres orrát, ami, mint kiderült, valahol a sikerének a kulcsa is volt. Miután kijött a műtőből, teljesen feledésbe merült a neve, és hiába kapott egy-két kisebb szerepet, sosem jött az áttörés.
Forrás: Az Amerikai Pite sztárja igazi szépségként tűnt fel a mozivásznakon, ám a gyorsan jött hírnév és a plasztikai műtétek egyre nagyobb népszerűsége őt is rossz felé vitték el. Először anorexiás lett, majd szép sorban különböző beavatkozásokkal igyekezte ellensúlyozni nagy fogyását. Ma már szinte semmilyen filmben sem láthatjuk őt.
Forrás: A Jóbarátok Monicája egykor gyönyörű és természetes volt, ám az öregedéstől való félelem őt is gyorsan utolérte Hollywoodban. A színésznő több botox és hialuronsavas kezelésen is átesett, amely annyira eltorzította az arcát, hogy minden jelentősebb szereptől elesett. Szerencsére azóta teljesen leállt a beavatkozásokkal, és ő maga is beismerte, hogy hiba volt ennyire beleásnia magát a dologba.
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő sosem rettent vissza attól, hogy egy szerep kedvéért több kilót hízzon vagy éppen fogyjon. Ez azonban - mint mindenkinél - nyomot hagyott az ő bőrén is, ezért is döntött úgy, hogy kicsit ráncba szedi magát. Ugyanakkor ez nem pont úgy sült el, ahogy szerette volna. Különleges külső adottságai, cicaszemei teljesen eltűntek, és talán ez lehetett az oka, hogy egészen a mostani évig nem igazán kapott komolyabb szerepeket.
Forrás: A Beverly Hills 90210 és a Horrorra akadva című produkciókból ismert színésznő plasztikafüggősége sokat rontott karrierjén. Tori többször szabatta át az orrát, a melleit és a száját is, és teljesen megvált természetes vonásaitól. Még a világhírű Aaron Spelling amerikai producer, forgatókönyvíró, színész gyermekeként sem sikerült benyomnia magát műsorokba.
Forrás: A 90-es évek egyik legszebb és legünnepeltebb szupermodellje hosszú évek után néhány hónapja nyílt meg először egy interjúban, ahol elárulta, hogy egy rosszul sikerült szépészeti kezelés miatt teljesen eltorzult a teste. A zsírfagyasztásnak nevezett beavatkozástól ugyanis nem összezsugorodtak a zsírsejtek, hanem megnagyobbodtak, és a modell teste amorffá vált. Mivel mindig is a testéből élt, ezért abba kellett hagynia a modellkedést, és mai napig nehezen beszél a történtekről.

Sztárok, akik elrontott plasztikájuk miatt estek el egy tucat munkától

Jamie Lee Curtis ma már nem büszke arra, hogy egykoron hitt a plasztikai műtétek nyújtotta lehetőségekben!