Galéria
Forrás: A 29 éves brit színésznek is aranyat ért a Stranger Things hozta lehetőség, hiszen szempillantás alatt vált népszerűvé Eddie Munson szerepében. A Netflix sorozata pedig nem egy ajtót nyitott meg előtte, és jelenleg is éppen két projekten dolgozik.
Forrás: A 28 éves tehetségre sokan A vezércselből és az Obi-Wan Kenobi című sorozatokból emlékezhetnek. A külföldi híroldalak szerint pedig nagyon úgy tűnik, hogy a kritikusok már most nagy jövőt jósolnak Mosesnek, aki idén két új produkcióban is látható lesz majd.
Forrás: 13 éves volt, amikor megkapta első szerepét, amit aztán számos lehetőség követett, majd 2013-ban feltűnt a Carrie naplója című sorozatban, majd végül a 2019-ben bemutatott Volt egyszer egy... Hollywood hozta el az életébe az első nagyobb változást, amit 2022-ben az Elvis című film követett. Alakításáért pedig Golden Globe-díjjal jutalmazták, amit könnyen lehet, hogy márciusban egy Oscar is követ majd. Kell ennél több bizonyíték a benne szunnyadó lehetőségekre? Aligha!
Forrás: A 31 éves Los Angeles-i születésű színészpalánta bár az egyetemi évei alatt kezdett el kisebb szerepeket kapni különféle produkciókban, ám ez nem volt elég és közben kisebb alkalmi munkákból tartotta el magát. Majd 2020-ban a Netflixen indult Én még sosem... című sorozat meghozta neki a remélt sikert, hamarosan pedig a többek közt Magyarországon forgatott Gran Turismo című filmben is feltűnik majd.
Forrás: 13 éves volt, amikor megkapta első kisebb szerepét, amit jó pár kisebb és kevesebb hírverést kapott szerep követett, majd végül jött a A csodálatos Mrs. Maisel sorozat, amit a Minden, mindenhol, mindenkor követett. Utóbbiért pedig most a Legjobb női mellékszereplő kategóriában Oscarra jelölték a 32 éves színésznőt!
Forrás: A Narcos: Mexico című krimi-televíziós sorozatban is feltűnt mexikói színészre igazából a nemrég kijött Babylon kapcsán figyelt fel még inkább a szakma, és hát meg kell hagyni, hogy a filmben nyújtott alakítása erős belépőnek sem utolsó.
Forrás: Még csak 20 éves, de a bennfentesek szerint Steven Spielberg a lehető legjobb döntést hozta, amikor legújabb filmjébe, A Fabelman családba Gabrielt szerződtette. Nem mellesleg pedig az American Gigolo című sorozatban is látható, így ha van rá lehetőséged, akkor megéri megnézni őt valamelyik szerepében.
Forrás: 12 évesen édesanyja iPadjén jelentkezett be egy Broadway meghallgatásra, és igazából mindig is úgy gondolta, hogy bár képzettsége nincs, de lendülete talán elég lehet ahhoz, hogy bejöjjenek az elképzelései. A dolog pedig bejött elég csak a Kis tüzek mindenütt című sorozatra vagy a Cipőpipőkére gondolnod.
Forrás: A kifutók világa mellett a színészi munkákkal is jól boldogul. Szerepelt a Nincs titok című sorozatban, és hamarosan láthatjuk majd Lily-Rose Depp mellett a The Idolban, illetve a Barbie filmben is.
Forrás: A 30 éves ír színész szerepelt többek közt a Birmingham bandája és a Rossz nővérek című sorozatban, és a legújabb filmjében, a Minden jót, Leo Grandeban nem mással bújt szerepe szerint ágyba, mint Emma Thompson. Kvalitásait pedig egyre kevésbé kérdőjelezik meg a hozzáértő szemek!

Ők most a legígéretesebb tehetségek Hollywoodban

Hollywoodban sose adták olcsón a hírnevet és az elismerést, de úgy tűnik, hogy ezeknek a fiatal színészeknek sikerült az álomgyár bizalmába férkőznie.