Galéria
Forrás:

A két színész – Lopez és Duhamel – szerepük szerint egy éppen elhidegülő párocska, akik tengerparti esküvőjük előtt állnak. A nagy nap kicsit sem megy zökkenőmentesen, ám ami ennél is érdekesebb lesz, hogy rájuk támad egy csapat kalóz, akik túszul ejtik a násznépet. A vígjáték minden klisét mellőz és az előzetes alapján Jennifer Lopez és Fergie exe, Josh Duhamel tökéletes párost alakítanak majd a képernyőn.

Várható premier: január


Forrás: Reese Witherspoon és Ashton Kutcher együtt szerepelnek a Netflix új romantikus vígjátékában. A történet szerint Debbie és Peter, a két jó barát, akik egymás totális ellentétei, otthont cserélnek egy hétre. Bepillantást nyernek egymás életébe, ami talán megnyitja az ajtót a szerelem előtt.

Várható premier: február
Forrás:

Milán, a 18 éves nyughatatlan gimnazista nyári táborban vesz részt osztálytársaival. Szerelmi háromszög kezd el alakulni közte, Anna és Dani között. A három fiatal a társaságból kiválva a saját útját járja, de az események váratlan fordulatot vesznek. Egy év elteltével az osztály visszatér a kirándulás helyszínére, ekkor már Milán nélkül: a fiú időközben öngyilkos lett. Az emléke kitörölhetetlen nyomot hagyott bennük. Megpróbálják felidézni a történeteket, és keresik a választ arra, vajon elkerülhető lett volna a tragédia? Vajon az osztálytársak együtt fel tudják dolgozni a traumát?

Várható premier: január


Forrás:

A Disney és a Pixar új filmje, az ELEMI egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változtatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.


Várható premier: június


Forrás:

Mira Ray, aki vőlegénye elvesztését próbálja feldolgozni, romantikus üzenetek sorát küldi el elhunyt szerelme régi mobiltelefonszámára. Nem tud róla, hogy a szám közben másé lett. Rob Burns újságíró új munkahelyi telefonjára sorra érkeznek a gyönyörű vallomások, a férfit pedig magával ragadja az írások őszintesége. Eldönti, hogy mindenképp találkoznia kell személyesen Mirával, és szeretné elnyerni a szívét.

Várható premier: május


Forrás: Greta Gerwig romantikus vígjátéka kétségtelenül a legtöbb kérdést felvető alkotás az évben. A Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült film sztorijáról még mindig szinte semmit sem lehet tudni, de sokan borítékolják, hogy sokkal többet fog ez a mozi adni, mint egy klisés Barbie és Ken történet.

Várható premier: július
Forrás: Döbbenetes belegondolni, de a Titanic 2023-ban ünnepli bemutatásának 25. évfordulóját. James Cameron többszörös Oscar-díjas filmje felújított változatban, 3D-ben és HFR-ben kerül ismét a mozikba., és akárhányszor is láttad eddig, ennek a kasszasikerű alkotásnak a remasterelt élményét nem érdemes kihagyni!

Várható premier: február
Forrás: A Walt Disney Pictures klasszikusa új életre kel 2023-ban. A cselekményt mind ismerjük, hiszen ez az egyik legromantikusabb történet a Walt Disney történetében. A lány, aki emberré változik a szerelme kedvéért... Mi már alig várjuk!

Várható premier: május
Forrás:

A Cicaverzum egy harmincéves lányról, Fániról szól, aki a múltja miatt már rég lemondott a szerelemről, ám egy napon elkezd neki udvarolni egy fekete macska. Fáni sikeres építész, de szíve mélyén megmaradt kislánynak, így bedől a macsó Macskának, annak ellenére, hogy a kandúr hangját csakis ő hallja. A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a narcisztikus Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De mit szól ehhez Mihály, a macska sármos gazdája?

Várható premier: 2023 első fele


Forrás:

A napjaink Budapestjén játszódó történetben egy fiatal vietnámi lány a felnőtté válás küszöbén áll, ám nincs kibékülve azzal a jövővel, amelyet a családi hagyományok jelöltek ki számára. Magyarországra utazik, hogy kiderítse, mi történt annak idején a nagymamájával, amiről az asszony a mai napig nem hajlandó beszélni. A lány titkon reméli, hogy a családi rejtély megoldása a saját bizonytalanságait is segít majd megoldani. A Duna-parton találkozik egy fiúval, aki viszont az első pillanattól biztos benne, hogy a lány élete szerelme. Eközben a ’70-es évekbeli történetszálban egy vietnámi diáklány és egy fiatalember, az évfolyam sármőre egymásba ütköznek az Agrártudományi Egyetem folyosóján. Egyre komolyabbá váló, bimbózó kapcsolatukat azonban éberen figyeli a felügyelőtiszt: az ő feladata biztosítani, hogy a Vietnámból érkezett ösztöndíjasok még véletlenül se akarjanak Magyarországon maradni, hanem diplomásként hazatérve dolgozzanak az országukért. A két idősíkon összefonódó szerelmi történetet követve Az almafa virága felidézi a ’70-es évek Budapestjének különleges hangulatát, és elrepít az akkori és a mai Vietnámba is.

Várható premier: február


A 2023-as év legjobban várt romantikus filmjei

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!