Galéria
Forrás: 2023-ban még mindig a merészebb minták maradnak előtérbe, ám most inkább az absztrakt motívumokon a sor, hogy felkavarják a letisztultság állóvizét.
Forrás: Praktikus? Akár! Menő? Teljesen! Így el is kezdhetsz gondolkodni azon, hogy mely szettjeidbe tudsz beilleszteni egy helyett rögtön két övet.
Forrás: Az oldalzsebes változatok már a tavalyi évben is jól szerepeltek, ez pedig nagyon jó referencia volt ahhoz, hogy 2023-ban is trendközelben maradjanak.
Forrás: Persze nem kell azonnal eldobozolnod az eddig bevált darabjaidat, ám ha valami izgalmas kihívásra vágynál, akkor ebben azt gondoljuk megtalálod majd a számításaidat. Most ugyanis az áttetsző textúrák veszik át az irányítást a megszokott anyagok helyett, és szinte minden erre alkalmas ruhadarab környékén megjelenik majd ez az izgalmas megvalósítás, ami pont annyira érdekes, hogy hosszú hónapokig elég stílustippel tölti majd fel a mindennapjaidat.
Forrás: Idén ismét a praktikus, nagyobb pakoló lehetőségekkel bíró darabokon lesz majd a sor. Így végre megint minden belefér majd a táskádba - sőt akár még annál is több!
Forrás: Ezek az apró kockák már hosszú évek óta mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb oldalukat hozzák egy-egy szezonban. Nos, megint sikerült nekik, éppen ezért ha már tavaly is imádtad ezt a stílust, akkor mondhatni nyert ügyed van!
Forrás: Zoknival vagy éppen anélkül, egy a fő, hogy a balerina kiadások, ha csak egy időre is, de biztosan átrendezik majd a cipők közti hierarchiát.
Forrás: A letisztultság ezen a téren is visszavonulót fújt, és egy időre a színes verziók és a különféle extra pluszban bővelkedő blézerek állnak ki a rivaldafénybe.
Forrás: A Barbiecore uralma egész szépen meghatározta a 2022-es évet, ám most eljutottunk oda, hogy lassan, de biztosan elkezd kifutni a palettáról ez a vibráló, feltűnő árnyalat, és a helyére most a szürke képében egy örök klasszikus lép majd.
Forrás: Minden bizonnyal képeken nagyon jól működtek a szupermagas platform lábbelik, ám a valóságban már sokkal több kihívást adtak, mint örömet. Pontosan ezért ha nem is örökre, de egy időre ismét csökkennek a sarokkörüli centik, és 2023-ban Audrey Hepburn egyik kedvelt fazonja, a kitten heels, azaz törpesarok kerül majd vissza a boltok polcaira.

10 trend, amit felejts el 2023-ban

Egy kis külcsínfrissítés a farmertrendeknek sem árt!