Galéria
Forrás: Az elmúlt években már bőven volt lehetőségünk arra, hogy kicsit több tapasztalatot szerezzünk ebben az irányban, ezért szinte biztos, hogy ezek a klasszikusan elegáns és minimalista darabok nem fognak nehézséget okozni majd.
Forrás: A csíkos- és a kötött pulóverek pont úgy szóba kerülhetnek, mint a trench kabátok, a leggingsek, a sima farmerok vagy a különféle ingek. A színek terén pedig érdemes a modern semleges árnyalatok között nézelődni.
Forrás: A 2000-es évek stíluselemei még mindig nem mennek sehova, hiszen még mindig van bennük annyi megvalósításra váró téma, ami kitarthat akár decemberig is. A bő farmerok és az oldalzsebes nadrágok mellett természetesen visszatérnek...
Forrás:

...az itt-ott kivágott, nyakbakötős felsők is, és nemcsak a szupercsípő szoknyák boldogítanak még részben minket, hanem a hosszúra szabott farmer kiadások is. Ezek a stílusos, ám kétségtelenül néha vad kombinációk mellett pedig egy magas sarkú cipellő éppen olyan jól mutat, mint egy sportos lábbeli, egy Buffalo (nem viccelünk még mindig nincs vége ennek a trendnek), vagy egy UGG csizma.


Forrás: Ebben az irányzatban is az olyan semleges tónusú ruhák kerülnek középpontba, mint a például a bézs, a fehér vagy a vanília sárga, és természetesen egy kis pasztellszín is bejöhet a képbe, hozva azt a lágy fagyis hatást.
Forrás: Mint láthatod ez a lágy púderrózsaszín árnyalat tökéletesen beleillik abba a vaníliás hangulatba, ami ezt az irányzatot annyira jellemzi. Szóval megéri kicsit nyitott szemmel válogatni a krémes palettáról jött darabok között, legyen szó kötött pulcsiról, nadrágkosztümről, vagy éppen egy szép kis lenge ingruháról.
Forrás: A Wednesday című sorozat kétségtelenül útjára indított egy olyan lavinát, aminek hatásai 2023-ban is elkísérnek minket. A fodrok, az átlátszó hálós betétek, a viktoriánus blúzok, a tüllszoknyák és a műbőr darabok újfent főszerepet kapnak.
Forrás: A fekete tehát újfent hódító útjára indult, és csak rajtad múlik, hogy melyik oldaláról közelíted meg a dolgot. Az egyszerű megszokott textúrák mellett ugyanis ezen a téren érdemes egy kicsit elkalandozni a csipkés és áttetsző anyagok felé is. De majd úgyis meglátod, hogy mihez lesz majd kedved!

4 divatirányzat, ami 2023-ban hódítani fog majd

Ezek között a divatirányzatok között biztosan sikerül rátalálnod a saját hangodra!