Galéria
Forrás: A zöld lesz 2023 egyik legbefolyásosabb árnyalata, így igazából nem nagyon tudsz hibázni azzal, ha valami hasonló színben pompázó darabban gondolkozol. A zöld ezen változatából csak úgy árad a nyugalom és az elegancia, és nem mellesleg kellőképpen különleges ahhoz, hogy hosszú hónapokig fáradhatatlanul inspirálódj belőle.
Forrás: Ár: 16.995 Ft - itt!
Forrás: Ár: 84.990 Ft - itt!
Forrás: A burgundi árnyalat idén elmarad majd a trendekből, hogy átadja a kiérdemelt helyet ennek az érdekes, rozsdás narancssárga színnek. A narancs vitalitást és frissességet áraszt magából, éppen ezért nagyon jól illik a tavaszhoz, és ez a színtrend nem mellesleg nagyon jól illik a könnyed, légies anyagokhoz és a nyárias bohókás megjelenéshez is.
Forrás: Ár: ~ 10.000 Ft - itt!
Forrás: Ár: 19.990 Ft - itt!
Forrás: Ez a valahol a szürke és a bézs között álló greige árnyalat bár egy kimondottan klasszikus színnek mondható, ennek ellenére most egy időre háttérbe vonul majd, hogy a feltűnő, és az ünnepi szezonban már bizonyított, meglepően jól kombinálható ezüstnek adja át a helyet. Elsőre persze erősnek tűnhet a dolog, de szinte biztos, hogy pár próbakör után megtalálod majd a saját hangodat is ebben a trendben.
Forrás: Ár: 17.990 Ft - itt!
Forrás: Ár: 14.495 Ft - itt!
Forrás: Az utóbbi években a púderrózsaszín kitartóan bizonyított, ám mostanra már elfáradt ez az árnyalat, így a tervezők ismét elővették ezt a hasonlóan lágy, romantikus tónust, ami téli hideg után szinte üdítően hat majd a hangulatunkra, na meg a ruhatárunkra is.
Forrás: Akciós ár: 9.295 Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 6000 Ft - itt!

4 színtrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!