Galéria
Forrás: A színésznő az erőnléti edzéseket inkább munkákhoz köti, így a magánéletben ha egy kis mozgásra vágyik, akkor a pilates az elsődleges nagy kedvence.

„Nagyon szórakoztatónak találtam The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag box edzéseit és harci gyakorlatait, de hamar rájöttem, hogy nem rajongok annyira a súlyok emelgetéséért” - mesélte egy interjúban.
Forrás: A pilates mellett ugyanis imád teniszezni, és ami azt illeti, a táncot sem veti meg. Filmes aktivitását elnézve pedig nem is meglepő az, hogy a pörgősebb mozgásformák is annyira közel állnak hozzá.
Forrás: Bár nem vonja meg magától a finom falatokat, így időnként egy hamburger is bőven belefér a napi étrendbe, ám azért nagyrészt figyel arra, hogy egészséges ételeket válasszon. A reggelt általában zabkásával nyitja, ami mellé egy immunerősítő turmixot készít, napközben egy csirkesalátát eszik, majd vacsorára az esetek nagy részében tonhal steak édesburgonyával a menü.
Forrás: A színésznő nagyon figyel arra, hogy elengedő időt szánjon az alvásra. 

„Mindig is nehezemre esett kikapcsolni az elmémet és elaludni a nap végén, különösen akkor igaz ez, ha egy dolgos nap után megyek haza. Így próbálom a hálószobát lehető legjobban alvásbarát környezetté varázsolni. Felteszek egy arcmaszkot, meggyújtok néhány kellemes, nyugtató illatos gyertyát, és pihentető zenét hallgatok. Ha pedig különösen nehéz napom volt, akkor beülök egy buborékkal teli kád vízbe és miközben áztatom magamat, megiszom egy sört” - árulta el a sztár.

4 trükk, aminek Margot Robbie az őrületesen jó megjelenését köszönheti

Margot Robbie egyszerű és könnyen betartható tippjeit te is imádni fogod.