Galéria
Forrás: Josh örül annak, hogy feleségével sikerült egy olyan egészséges és hétköznapi életet kialakítaniuk, amire Hollywoodban esélyük sem lett volna.

„Büszkeséggel tölt el, hogy három gyermek édesapja lehetek, és hogy jó a kapcsolatom a párommal. Egyszerűen boldog vagyok. Nem tudom, milyen lenne az életem, ha más utat választok, de ha teljesen Hollywood bűvöletébe estem volna, akkor tudom, hogy nem lenne boldog életem. A lelki egészségem érdekében ki kellett szállnom, mert nem akartam a legszexisebb színészként folytatni a karrieremet” - nyilatkozta nemrég egy interjúban.
Forrás: Viszonylag ritkán sikerült őket elcsípni a lesifotósoknak, ez a kép például 2017 nyarán készült róluk.

Első gyermekük egyébként 2015-ben, a második 2017-ben míg a legkisebb pedig 2019-ben született.

Forrás: Tamsin az Instagram-oldalán azért néhanapján posztol egy-egy édes családi fotót.
Forrás: Tavaly mutatták be a Guy Ritchie által rendezett Fortune-hadművelet: A nagy átverés című filmet, amiben Josh is szerepet kapott, és bár részben visszatért a filmszakmába - hiszen többek közt látható volt a Christopher Nolan által rendezett Oppenheimerben is - ettől függetlenül nem szeretné feladni az angliai idillt, és a mai napig is a Surrey és Sussex határán található otthonában él a családjával.

„Szerencsés vagyok, hogy még mindig kapok filmes és tévés szerepajánlatokat, de évekkel ezelőtt sokkal nagyobb esélyem volt, meg is kapni őket. Most pedig meg kell küzdenem egy szerepért, ami nem rossz. Valójában kifizetődőbb. Nyomasztó tud lenni, ha valami nem úgy megy ahogy azt eltervezted, de amikor igen, akkor tudod, hogy a rendező küzdött érted. Amikor az emberek megkérdezik, hogy mi történt velem, valahol rosszul érzem magam, mert egész idő alatt itt voltam, és kis- és fontos szerepeket forgattam sorozatokban vagy alacsony költségvetésű filmekben” - mesélte a közelmúltban.

Így néz ki most Josh Hartnett, aki a hollywoodi csillogás helyett a boldogságot választotta

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.