Galéria
Forrás: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis biztos, hogy visszatérnek a második évadra. De Lisa Todd Wexley szerepében Nicole Ari Parker, és Seema Patel szerepében Sarita Choudhury is látható lesz, valamint  Anthony Marentinót alakító Mario Cantone, a Dr. Nya Wallace-t alakító Karen Pittman is helyet kapott a történetszálban, valamint az előző évad egyik nagy meglepetésének, Che Diaznak, azaz Sara Ramireznek sem intünk búcsút.
Forrás: Az már biztos, hogy a többek közt a Ki a főnök?-ből, a Papa, én nő vagyok! és a Don Jonból ismert Tony Danza is szerepet kap a második évadban, ő alakítja majd ugyanis Che Diaz apját.
Forrás: Minden bizonnyal nem sütünk el nagy spoilert azzal ha eláruljuk, hogy az első évad végén Carrie és a podcastjának producere Franklyn (Ivan Hernandez), forró csókot váltottak. Nos sokáig nem volt biztos az, hogy a sármos színész is visszatér-e még kicsit tovább bonyolítani a romantikus szálakat, de már nem titok, hogy látható lesz még a sztoriban. Ha viszont Franklyn feltűnik, akkor bizony a legutóbbi képeket elnézve szinte biztos, hogy meg kell küzdenie Carrie kegyeiért és figyelméért Aidan Shaw-val, akinek visszatérését az HBO január 13-án erősítette meg egy Instagramon közzétett poszttal. Azóta pedig azt is tudjuk, hogy közte és Carrie között csók is csattan!

Aaidan és Carrie szerelme pedig pont egy olyan téma, ami a sorozat rajongóit hosszú évtizedek óta lázban tartja. És bár a népszerű író végül Mr. Biget választotta, többen sose szűntek meg reménykedni abban, hogy eljön még a szeretnivaló asztalos ideje, és egy szép napon közös történetük akár még egy happy endet is kaphat. Ki tudja? Minden bizonnyal a második évad után okosabbak leszünk!
Forrás: Az biztos, hogy Carrie népszerű podcastja folytatódni fog, amit egyedül vezet majd. Továbbá ha hinni lehet a feltételezéseknek, akkor többet láthatjuk majd Miranda és Charlotte családját, és a férjek mellett a gyerekeikre is nagyobb hangsúly kerül. Illetve a készítők még inkább megtesznek majd mindent azért, hogy a nézők által imádott karakterek,  sokkal több helyzetben keresztezzék egymás útját, így még sűrűbbé téve a történetet.
Forrás: Az HBO Max még nem mondott semmi konkrétumot a témában. A forgatások jelenleg is zajlanak, de az a pletyka járja, hogy előreláthatólag 2023 nyarán kerülnek majd fel az új részek.
Forrás: Bár a Samantha Jonest alakító Kim Cattrall biztosan nem tér majd vissza a sorozathoz, ám az írók ennek ellenére továbbra sem szeretnének elszakadni tőle, és az első évadhoz hasonlóan, a második felvonásban is különféle rejtélyes módon jelenítik majd meg őt. Így valószínűleg továbbra is SMS-ezni fog Carrievel, és minden bizonnyal ezen felül is találnak majd olyan virtuális megoldást, ami segít egy kicsit abban, hogy ez az imádott karakter valamilyen módon része legyen az And Just Like That-nek.

6 dolog, amit már tudunk az And Just Like That 2. évadáról

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudni lehet And Just Like That második évada kapcsán!