Galéria
Forrás: A színész 2014-ben, a Hollywood Film Awards keretein belül Supermensch: The Legend of Shep Gordon című dokumentfilmjét szerette volna felkonferálni, ám mindez annyira nem sikerült...
Forrás: Az énekesnő sem volt már épp szomjas, amikor 2010-ben átvehette a díját a People's Choice Awards-on.
Forrás: A néhai filmcsillag egy kissé spiccesen állt ki a közönség elé a 2001-es Golden Globe-gálán, és sajnos ez a mámoros emlék sokak szerint a mai napig inkább szomorú, mint vicces.
Forrás: Többen szinte biztosak abban, hogy a színésznő a 2010-es Golden Globe vörös szőnyegére már nem szomjasan érkezett.
Forrás: Az énekesnő 2006-ban a GQ Awards rendezvényén pár pohárkával többet ivott, minden bizonnyal ez volt az oka annak, hogy össze is szólalkozott Elton Johnnal.
Forrás: Míg egyesek szerint tényleg ittas volt, addig mások úgy gondolják, hogy csak megjátszotta a dolgot, egy azonban biztos, hogy a színésznő a 71. Golden Globe-gálán egyik kezében a magas sarkújával, a másikban egy Martinivel vonult ki a színpadra, hogy átadj a Legjobb forgatókönyvnek járó díjat. Az esetről készült videót itt tekintheted meg!
Forrás: A rapper a 2009-es MTV VMA-n gondolta úgy, hogy pár konyak után felmegy a színpadra, hogy közölje az éppen a nyertesek örömmámorában úszó Taylor Swifttel, hogy szerinte nem neki, hanem Beyoncé-nak kellett volna átvennie ezt a kitüntetést... Alkoholos befolyásoltság ide vagy oda, a közönség már akkor sem értékelte az előadó bunkó megnyilvánulását.
Forrás: A néhai komika még 2006-ban az ausztrál Logies Awards színpadjára érkezett egy fokkal lelkesebb állapotban.
Forrás: A 2007-ben gyógyszer-túladagolásban elhunyt modell még 2001-ben, az American Music Awards-on talán maga sem tudta, hogy pontosan miről beszél?!

Hírességek, akik részegen jelentek meg egy díjátadón

A sztárok életében is vannak olyan nyilvános pillanatok, amik nem éppen a legtisztább perceikben történtek.