Galéria
Forrás: Minden bizonnyal még emlékszel arra, hogy egykoron nem volt olyan divatkellék, amire ne pakoltak volna fel így vagy úgy pár szegecset, ám ahogy az lenni szokott, idővel ez a divathullám is kimerítette a tartalékait, így jó pár évre kényszerpihenő után idén jött el az ideje annak, hogy újfent bevessék magukat közénk. A különféle szépséges hímzett motívumok után most tehát ismét a szegecseken a sor, hogy egy felpörgessék a megszokott összképet!
Forrás: Akciós ár: 9.495 Ft - itt!
Forrás: A '70-es évek grafikai mintái a ruhák után a kiegészítőket is ellepték. És bár küllemük kicsit sem mondható hétköznapinak ennek ellenére nemcsak a téli színek, de a téli darabok között is képes rátalálni a saját hangjára. Az állatmintákat pedig hagyd meg most inkább a nyári szezonra!
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: Bár praktikusnak még mindig nem mondhatók ezen darabok, ám ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a tervezők még mindig látnak bennük annyi lehetőséget, hogy újra és újra esélyt adjanak nekik a szezonális választékok palettáján. Már csak az a kérdés, hogy te mennyi fantáziát látsz ezekben a darabokban, amik annyiféle formában képviseltetik most magukat, hogy egy időre biztosan száműzik a reflektorfényből a megunhatatlan övtáskákat.
Forrás: Ár: 7.995 Ft - itt!
Forrás: A hosszú pántok most kifogytak a lehetőségekből, így egy időre érdemes félretenni őket. Az elkövetkezendő időszakban ugyanis a pár centivel rövidebb megoldások kerülnek majd az élvonalba. Ez az ismét előkapott divathullám pedig olyannyira klasszikus, hogy biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz nehéz méltó helyet találnod neki az összeállításaidban. Egy dologra azonban figyelj, a könyökhajlat helyett ugyanis most kézben sikkes hordani őket.
Forrás: Akciós ár: 7.595 Ft - itt!

4 táskatrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

A kifutókról 2023 első felében is szemrevaló táskatrendek vándorolnak majd közénk.