Galéria
Forrás: Szomorú, de univerzálisan elfogadott tény, hogy amikor 0 fok alá süllyed a hőmérséklet, bármennyire imádjuk is az elegáns szövetkabátot és próbálunk még egy hetedik réteget beszorítani alá, egyszerűen nem tart elég melegen. No de akkor mi a megoldás, ha a hidegben is szeretnénk sikkesek maradni? A válasz: pufikabát! Szerencsére ma már sokkal stílusosabb és kreatívabb darabokat lehet levadászni, mint néhány évvel ezelőtt, és tekintve, hogy az előrejelzések szerint az igazi tél még csak most kezdődik, épp itt az ideje, hogy befektess egy minőségi darabra.

Nekünk most nagy szerelem ez a CUKOVY darab, de a magyar tervezői márka kínálatában a klasszikus, letisztult fazonok szerelmesei is megtalálhatják a kedvenc télikabátjaikat. 
Ár: 1100 € - itt!
Forrás: A nagy bolyhos sapkák helyett idén télen a símaszkok, vagy más néven balaklavák következnek. Ezen különleges részben sálként is működőképes darabok már tavaly télen is megpróbáltak közel férkőzni hozzánk, ám az elsőre kicsit visszafogott siker se tántorította el őket attól, hogy most ismét nekifussanak a dolognak - és jelen esetben nagyon úgy tűnik, hogy sikerük tartósabbnak bizonyul majd. Ha valami újra, melegre és praktikusra vágynál, akkor idén már mindenképpen megéri beszerezni egyet!

Ár: 6995 Ft - itt!
Forrás: Ha az idei terveid között van, hogy a szépségápolási rutinodban emeled a tétet, akkor akkor merülj ez az Andrea Gere skin care kínálatában

A GRAPELOVE névre keresztelt termékcsaládjuk gerincét például a legkiválóbb alapanyagok – a Gere organikus szőlőmagból nyert olaj, kivonat és őrlemény, valamint a Svájcban, svájci technológiával kivont kékszőlő őssejtek – alkotják. Ezek egészülnek ki további specifikus és különleges hatóanyagokkal, melyek együttesen adják ezen termékek gazdag komplexitását.

Ár: 38 900 Ft - itt!
Forrás: A statement sportcipők egy ideje már a háttérbe húzódtak, és a minimalista irány került előtérbe a rohangálós darabok között. Az előrejelzések szerint pedig idén az Adidas Samba és annak minden újragondolt változata lesz a legnagyobb shoppingsláger a kényelmes lábbelik között.

Ár: 99 € - itt!
Forrás: Mit tanulhatunk Frida Kahlótól az életről, a szerelemről és a boldogságról? Az Élj merészen! arra biztatja a nőket, hogy Fridáról példát véve mindig tartsanak ki, alkossanak bátran, és álljanak ki az igazuk mellett. Bemutatja a feminista ikonná vált festő jellegzetes stílusát, politikai nézeteit, merészségét, amellyel a szerelmet és a művészetet is megélte, de nem titkolja azt sem, hogy Frida sokat szenvedett élete során, és sokszor törték össze a szívét. Megismerjük végtelenül izgalmas személyiségét, a nőt, aki szenvedélyesen szeretett és ambiciózusan élt, és nem elégedett meg azzal, hogy a férje árnyékában létezzen. Minden fejezet tartogat egy-egy kevéssé ismert történetet, meghitt epizódot Frida életéből, és bemutatja, hogyan küzdötte le az elé tornyosuló akadályokat úgy, hogy vállalta az ideáljait.

Ár: 4250 Ft - itt!
Forrás: Az idei téli szezon legmenőbb árnyalata a magenta, ami gyakorlatilag minden kollekcióban megtalálható. A legtrendibb megoldás, ha monokróm hatást igyekszel elérni azaz, minden ruhadarab és kiegészítő egy árnyalatú, ez a “haladóknak” szinte már gyerekjáték. De a kevésbé kísérletezők sem nyúlhatnak mellé, ha egy basic szettet feldobnak ezzel az intenzív vibráló színnel, akár csak egy kiegészítő formájában, mint ez az ALDO táska a Zalando kínálatából. Izgalmas hatást érhetsz el akkor is, ha a szín különböző árnyalatait kombinálod egy öltözéken belül.

Ár: 21 590 Ft - itt!
Forrás: Ha csak egy új jó szokást is szeretnél bevezetni idén januártól, amelynek jótékony hatásai már pár óra után érezhetőek, az legyen a megfelelő mennyiségű, rendszeres vízfogyasztás. A Waterdrop Microdrink italkockái megkönnyítik az új rutin kialakítását. Szóljon a száraz január a hidratálásról!

Most pedig új ízzel bővült a csapat, a SKY fantázianevű Microdrink alapját az egyedülálló ananászeper, a maracuja és a fügekaktusz adja.

Ár: 2790 Ft - itt!
Forrás: Szintén a nagy tervek egyike szokott januárban a több mozgás! Ha neked is szerepel ez a 2023-as céljaid között, akkor első lépésként szerezz be pár szettet az edzéshez, hogy aztán még egy plusz érved legyen mostantól a mozgás útjára lépni. 2023. január közepétől érkezik például a C&A új Activewear kollekciója, amiből nekünk ez a vidám virágmintás szett azonnal felkerült a kívánságlistánkra!

Ár: a leggings és a sportmelltartó is 9995 Ft külön-külön


Forrás: Egy csodás szakácskönyv két csodás nőtől! Marietta és Alexandra nagyon korán elvesztették édesanyjukat és nagymamájukat is, így kislányként nem volt senki, aki megtanítsa őket a főzés titkaira. 21 évesen egymásba karoltak, és elindultak a nagyvilágba. Londonban a hazai ízek emlékeiből merítve alkották újra a kedvenceiket, miközben felfedezték a főzés örömét és közösen sok saját receptet is megálmodtak. 

Az Életünk ízei szakácskönyv az ikerpár első könyve. Nem csak a gyerekkoruk ízeit eleveníti fel, de bebizonyítja, hogy ezeken az egyszerű, de ízletes recepteken keresztül kicsit mindenki konyhatündérré válhat.

Ár: 7900 - itt!
Forrás: A maxi ruhák kedvelőinek idén rengeteg verzió elérhető: lehet bő vagy szűk, mintás, színes vagy minimál. Merj a hosszú fazonokhoz nyúlni, hisz a tévhittel ellentétben, igenis előnyös egy jól megválasztott bokáig vagy földig érő ruha, sőt, kifejezetten nyújthatja az alakot. Egy dögös magas sarkú csizmával fokozhatod az összképet, egy vagány sportcipővel pedig igazi lezser hatást érhetünk el.

Ár: 22 390 Ft - itt!

Januári shoppinglista: 10 kihagyhatatlan vétel a hónapra

Segítünk kicsit eligazodni a téli választék között és megmutatjuk, hogy az év első hónapjában mely darabok és újdonságok azok, amikre érdemes lecsapni!