Galéria
Forrás: A barbadosi énekesnő idén májusában adott életet első gyermekének, így a babavárás pillanatait is végig követhettük a vörös szőnyegen. Számos ruhája közül sokak szerint ez a márciusban viselt együttes volt a legmegosztóbb.
Forrás: Többen úgy gondolják, hogy a színésznő szerelése még nem is lett volna vészes, ha nem egy Oscar-gálára érkezik benne.
Forrás: A színésznő Maison Schiaparelli ruhakölteménye sem volt éppen a jó döntések mintapéldája.
Forrás: Az énekesnő az Oscar-afteren tervezte egy kicsit alul a dolgot.
Forrás: A színésznő CinemaConra tervezett megjelenése bár nem járt akkora hírveréssel, ruhája azonban még így is szemet szúrt többeknek.
Forrás: A csodaszép modell egy vintage Versace ruhában libbent be a MET-gálára, ám sokak szerint a kevesebb ez esetben mindenképpen jobb lett volna. És szerinted?
Forrás: A színésznő is a MET-gálán viselte ezt az emlékezetes szettet.
Forrás: Kim szintúgy ezen estélyen érezte úgy, hogy Marilyn Monroe ikonikus ruháját veszi fel, ezt pedig sokan nem nézték jó szemmel.
Forrás: A színészként és énekesként is elhíresült sztár bár már jó ideje örömmel sokkolja az embereket, ha úgy hozza az alkalom, ez a BET Awards-ra tervezett húzása azonban már erősen fennakadt a szűrőn.
Forrás: A színésznő a Valentino Couture Show-jára választott kreációja, ami azt illeti nem nagyon nyűgözte a rajongókat - még úgy sem, hogy egyébként 2022  mondhatni a bimbóvillantások éve volt.
Forrás: Az éles nyelvű kommentelők nem voltak annyira elragadtatva Zendaya Valentino összeállításától sem, pedig egyébként kimondottan ízléses benyomást keltett szerintünk.
Forrás: A párizsi divathéten vetette be ezt az igencsak áttetsző darabot.
Forrás: A színésznő mindössze pár hétig volt hivatalosan is Kanye West barátnője, ez azonban úgy tűnik, hogy bőven elég volt ahhoz, hogy bérelt helye legyen a vörös szőnyegen. Idén számos megosztó pillanattal lepte meg a nyilvánosságot, így hát mind közül mi most ezt a szettjét választottuk, amit a CFDA Awards estjén viselt novemberben.
Forrás: Az énekesnő és szerelme ezzel a pizsamás megjelenéssel garantáltan emlékezetessé tették első közös vörös szőnyeges élményüket.
Forrás: A színésznő iHeartRadio Jingle Ball eseményén meg kell hagyni, hogy kicsit túlzásba vitte a 2000-es évek megidézését. És többen úgy gondolják, hogy sikerült az év talán egyik legrondább hivatalos megjelenésre szánt szettjét összedobnia.
Forrás: Az énekesnő a Fashion Awards keretein belül borzolta a kedélyeket.

2022 legmegosztóbb divatpillanatai

Melyik volt az év cipője? És az év legfurcsább és egyben legkülönlegesebb divatpillanata? Na és ki lett a 2022 legbefolyásosabb divatdiktátora? Most kiderül!