Galéria
Forrás: A színésznő elmondása szerint sosem alakult ki szoros szülő-gyerek kapcsolat a fia és közte. Ebben pedig minden bizonnyal szerepet játszott a francia sztár Initialen B.B. című könyve is, ami miatt 1996-ban bíróság elé is kellett állnia, ugyanis egyetlen gyermeke és exférje, Jacques Charrier kártérítési pert indítottak ellene. Míg utóbbi a magánélet megsértése miatt emelt vádat, addig fia a méhen belüli intimitás megsértését hozta fel vádként. A bíróság pedig nekik adott igazat, és Brigitte-t egy nagyobb kártérítési összeg megfizetésére kötelezte.
Forrás: Fia, Nicolas-Jacques Charrier közgazdaságtanból diplomázott egy neves párizsi egyetemen, miközben előszeretettel szerzett dalokat és énekelt is. A jóképű srác 22 éves volt, amikor Pierre Cardin felfigyelt rá és modellmunkát ajánlott neki. Ekkor ismerte meg későbbi nejét, Anne-Line Bjerkan norvég modellt. A pár végül Oslóban kelt egybe és a mai napig is Norvégiában élnek. Nicolas ma programozóként dolgozik.

Brigitte egy 2009-es interjúban elárulta azt, hogy „Nem vagyok jó nagymama. Norvégiában élnek az apjukkal, nem beszélnek franciául, és nem is találkozunk egymással”.
Forrás: A színésznő idősebbik unokája Anne 1985-ben született, és abszolút a reflektorfénytől távol éli életét. Így mindössze annyit tudni róla, hogy jogászként dolgozik, házas, és 2014 februárjában egy kislánynak adott életét.
Forrás: Húga, Thea 1990-ben született. Egy kis időre a modellkedésben is belekóstolt, és elkezdett franciául is tanulni, hogy néha tudjuk beszélgetni nagymamájával. Egyébként ő is házas és egy gyermek édesanyja.

Brigitte Bardot azt is elárulta, hogy fia évente egyszer meglátogatja őt, és ilyenkor van, hogy lányai és unokái is vele tartanak. A színésznő ma már látja, hogy fiából milyen nagyszerű ember is vált, és bár szerinte inkább egy közös vonás sincs bennük, ennek ellenére nagyon jól megértik egymást. Örül annak, hogy ennyi évtized után sikerült valamennyire rendezni a kapcsolatukat, annak ellenére is, hogy hosszú ideig egyébként egy kicsit sem hitt a vérségi kötelék erejében.

Így néznek ki most Brigitte Bardot unokái

Brigitte Bardot unokái nemcsak nagymamájuktól, de a reflektorfénytől is igencsak távol élnek.