Galéria
Forrás:

2020. október 1-jén egy megrázó Twitter-posztban jelentette be Chrissy Teigen, hogy elvesztette harmadik babáját. A szomorú bejelentés mellett a posztban több, a kórházban készült drámai fotót is közzé tett, majd a medium.com-on a modell őszintén írt arról, miért döntöttek úgy, hogy ezeket a pillanatokat megmutatják a világnak, és azt is elmesélte, mi történt pontosan a babával.

„Megkértem anyukámat és Johnt, hogy bármennyire fájdalmas is, készítsenek fotókat. John sokat hezitált, de elmagyaráztam neki, hogy szükségem van ezekre a képekre, hogy ne kérdezzen semmit, csak csinálja. Ő gyűlölte az egészet, és nem értette, miért van erre szükség. Én viszont azt éreztem, hogy örökké emlékeznem kell erre a pillanatra, ugyanúgy, ahogyan emlékszem arra is, amikor megcsókoltuk egymást az oltár előtt, vagy arra, amikor örömkönnyek folytak a szememből Luna és Miles születésekor. Kétségem sem volt arról, hogy meg kell osztanom a történetünket.”- írta.


Forrás:

A sussexi hercegné a New York Timesnak írt esszéjében beszélt először a 2020. júliusában történt tragédiáról.

Meghan éppen elsőszülött kisfiát, Archie-t pelenkázta, amikor hirtelen éles fájdalmat érzett a hasában. „Éreztem, hogy valami nincs rendben. Tudtam, hogy abban a percben vesztettem el a második babámat, miközben éppen az elsőszülöttömet szorongattam a karomban” – írta a hercegné.

A vetélés Meghant és Harry herceget is nagyon megviselte, de szerencsére pár hónappal később bejelenthették, hogy babájuk lesz. A pici érkezését idén nyárra várják.


Forrás:

2019-ben jelent meg Demi Moore életrajzi kötete, az Inside out, melyben őszintén mesélt vetéléséről is. Miután elvált Bruce Willistől, 2003-ban Ashton Kutcherrel kezdett randevúzni. Moore nem sokkal azután, hogy összejöttek, várandós lett, ám a magzatot, akinek a Chaplin Ray nevet szerették volna adni, hat hónapos korában elveszítette. Miután 2005-ben összeházasodtak, nem sikerült már teherbe esnie, meddőségi kezelésre is jártak, ám a kudarcok miatt Demi Moore-on eluralkodott alkoholizmusa és fájdalomcsillapító-függősége, a pár pedig 2013-ban elvált, miután a színésznő rájött, hogy Ashton Kutcher megcsalta.


Forrás:

Michelle Obama Becoming című önéletrajzi könyvében kendőzetlen őszinteséggel ír életének azon időszakáról, amikor elvetélt, majd két gyermeke lombikprogram segítségével fogant meg.

„Úgy éreztem, mintha megbuktam volna. Nem tudtam, hogy milyen gyakori dolog a vetélés, mert nem beszélünk róluk. Csak ülünk a saját fájdalmunkban, és azt érezzük, hogy összeomlottunk. 34-35 évesen rájöttem, hogy muszáj belemennem a megtermékenyítő kezelésekbe” – nyilatkozta az egykori First Lady az ABC Good Morning America showjának adott interjúban.

Michelle azt is elmesélte, hogy férjével, Barack Obamával különböző megtermékenyítő kezeléseken vettek részt, két lányuk, a 17 éves Sasha és a 20 éves Malia így fogant meg.


Forrás:

Hilaria és Alec Baldwin igazán nem panaszkodhatnak a gyermekáldásra, hiszen hat egészséges és csodaszép gyermekük van. De velük is megtörtént kétszer, amit senkinek sem kívánnak: Hilaria egy éven belül kétszer is elvetélt, másodjára a negyedik hónap végén, amikor már úgy gondolták, nem érheti semmi baj őket.

„Tudom, hogy szerencsés vagyok, amiért van hat egészséges gyermekem, a szívem azonban ugyanúgy fáj azért a két kis angyalkáért, akiket elveszítettem. 2019-ben két vetélésem volt egymás után, a második alkalommal a negyedik hónapban ment el a baba. Nem tudjuk, a kis lelkek mi alapján döntenek úgy, hogy mégsem szeretnének megszületni, ezek olyan dolgok, amelyekre nekünk nincs ráhatásunk.”- írta Hilaria.

A jógaoktató családanya a vetélések miatt érzett fájdalmát az Instagramon osztotta meg:

„Ma lenne a kisbabám egy éves, ezen a képen az elvesztése miatt sírok”- írta.


Forrás:

A vidámságáról, humoráról és látványos fogyásáról híres színésznő februárban szakított kedvesével, ami lelkileg nagyon megviselte. Most azonban megint tragikus hírt kapott, amit az Insta oldalán osztott meg követőivel.

„Nagyon szomorú híreket kaptam ma és nincs senkim, akivel megoszthatnám, de úgy érzem, el kell mondanom valakinek”- írta.

„Minden nőnek üzenem, akit hozzám hasonlóan meddőnek nyilvánítottak, hogy velük vagyok. Az univerzum titokzatos módon működik, sokszor érezhetjük úgy, hogy az egésznek nincs is értelme, de remélem, hamarosan előbújik a felhők mögül a nap és felvillan egy kis reménysugár.”


6 híresség, aki nem titkolja vetélését

Jennifer Lawrence kisfiától teljesen kiakadt a cukiságfaktor!