Galéria
Forrás: A bob fazon már olyannyira klasszikus, hogy tényleg nem tud kimenni a divatból. Idén pedig az állig érő hossz lesz a legnépszerűbb vágási technika mind közül. Éppen ezért, ha már egy ideje gondolkozol azon, hogy megválsz hosszú fürtjeidtől, akkor ezt a szuperpraktikus megoldást imádni fogod!
Forrás: A '70-es évek stílusjegyei még mindig nagyon felkapottak, pontosan ezért jött képbe ez a kissé elfelejtett fazon, ami pont annyira kócos, hogy képes a megjelenésedet izgalmassá varázsolni.
Forrás: A '70-es éveknél maradnánk még egy trend erejéig. A korszakra jellemző dús, beszárított tincsek ismét ott lesznek az élvonalban.
Forrás: Jó pár évvel ezelőtt elég nagyot mentek a vizes hatású fürtök, pont ezért már várható volt, hogy hamarosan újfent visszatérnek majd köreinkbe. Ha régebben is rajongtál ezért a stílusért, akkor most akár érdemes kicsit felfrissítened a témához köthető trükköket.
Forrás: A '80-as évek dauerje ismét megszállja a tincseket, ami még vadabb és izgalmasabb hatást ad, ha oldalra fésülöd.
Forrás: Ezek a szakszerűen megkomponált lágy és egybeolvadó rétegek nagyon természetesen, keresetlen és sikkes hatást keltenek.
Forrás: Lehet te is emlékszel arra, hogy a kétezres évek környékén Paris Hilton is ilyen frizurát vágatott magnak. És bár akkoriban sem tartozott a népszerű választások közé, de mint ahogy azt jól tudjuk, a divatszakma örömmel áll elébe az ilyen jellegű kihívásoknak, és ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor 2023-ban bizony nagyot fog szólni ez a stílus!
Forrás: A több réteggel és textúrával dolgozó trendre leginkább a lágyan leomló hullámos tincsek a jellemzők, amik egész egyszerűen úgy néznek ki, mint a polip csápjai.
Forrás: A ruhatrendek terén is egyre több művészi, néhol már szoborszerű részlet kap helyet - elég csak az extrém sarokrésszel piacra dobott cipellőkre gondolnod -, ennek fényében pedig már várható volt, hogy ez az irányzat a beauty vonalon is terjeszkedni kezd majd. A fodrászok kreativitása most új szárnyakra kelhet, és olyan határokat is nyugodt szívvel átléphet majd, amiknek eddig a közelébe sem mentek.
Forrás: Legyen szó rövid vagy éppen hosszabb hajról, a határozott választék ebben az évben kimondottan népszerű lesz majd, ám az elmúlt években népszerű középválaszték helyett, most érdemes letenned a voksod jobbra vagy balra. Szerencsére ennek kivitelezéséhez még fodrászhoz sem kell menned, mégis pillanatok alatt frissíthetsz a frizurádon!

Ezek lesznek 2023 legmenőbb hajtrendjei

2023-ban ezekkel hajtrendekkel bővel majd a paletta!