Galéria
Forrás: Igen, jól olvastad! A naturális irány is ott lesz az élvonalban 2023-ban, ezzel végleg lejár a tökéletesre rajzolt és hibátlanul kitöltött insta-szemöldökök korszaka! Ezen kimondottan kevés figyelmet igénylő megjelenés eléréséhez használj finom, kihegyezett szemöldökceruzát, és húzz vékony, lágy vonalakat a szemöldök réseibe, még tovább fokozva ezzel a természetes szőr illúzióját.
Forrás: Audrey Hepburn szemöldöke ismét visszatér! 2023-ban a sokkal teltebb, sötétebb szemöldökök a megújulás jegyében azonban egy fokkal lágyabb formát kapnak.
Forrás: Ez a típus bármelyik szemöldökkel jól tud együttműködni, így semmi meglepő sincs abban, hogy a következő évben is helye van a felkapott beauty ötletek csapatában. Így ha régóta kacérkodsz egy ilyen szemöldökkel, akkor azért fontos megjegyeznünk azt, hogy ezen esetben mindenképpen keressen fel egy szakembert, aki az arcformádhoz leginkább illő formába varázsolja a szálakat.
Forrás: Az ezredforduló környékén sokszor gyötörtük meg a szemöldökünket nemcsak csipesszel, de gyantával is, hogy aztán egy ceruzával szupervékonyra húzzuk őket. Ma már szerencsére ez a hatás úgy is elérhető, hogy nem kell ilyen "kínzásoknak" kitenni a szemtájékon található szőrzetünket. A várt hatás érdekében azonban kell egy kis kézügyesség is, ugyanis első körben tökéletesen el kell fedned a szemöldöködet, hogy aztán egy vékony csíkkal helyettesítsd azt.
Forrás: Ha 2022-ben is örömmel tesztelgetted magadon ezt a trendet, akkor örülni fogsz, ugyanis 2023-ban a színek még mindig porondon lesznek. Így hát csak rajtad múlik az, hogy milyen árnyalatokkal emeled a sminked egyediségét.
Forrás: A TikTokon még mindig ez a legnépszerűbb szemöldöktrend. Bár az összhatás kétségtelen, azért esetben ajánlott szakemberhez fordulni, de szerencsére van jó pár lehetőség azok számára is, akik inkább maguknak készítenék el ezt a trendet. Utóbbi esetében például használhatsz egy erős korrektort a szemöldöködön, ami után a várt hatást a fehér szempillaspirál hozhatja el.
Forrás: A szemöldök tetoválások között ez a technika adja a legtermészetesebb hatást, ugyanis olyan vékony szálakat hoznak létre a kezelés során, hogy szinte észre se lehet venni azt, hogy a szemöldök dúsabb és látványosabb hatását nagyon apró pengékkel érték el.

7 szemöldöktrend, ami hódítani fog 2023-ban

2023-ban ezekkel hajtrendekkel bővel majd a paletta!