Galéria
Forrás: A szépséges modellre rájár a rúd, ugyanis nemrég derült ki, hogy férje folyamatosan hűtlen volt hozzá. Kisfia, Slyvester viszont ennek ellenére is bearanyozza a mindennapjait. Bár Emily mindig is az adottságaiból élt, kisfia születése után ő is sok mindent átértékelt. Nem is volt rest megmutatni, hogy még egy ilyen szép modell is a gyermeke szoptatását tartja a legfontosabb. Emberek véleménye ide vagy oda.
Forrás: A híres plus-size modell pár hónapja adott életet ikerfiainak, így ma már háromgyerekes édesanya. Ashley karrierje kezdete óta az elfogadást hirdette, nem is csoda, hogy világhírnévre tett szert. Édesanyaként pedig mindig is büszke volt rá, hogy anyatejjel tudja táplálni csemetéit, amelyet nemcsak a közösségi oldalain, hanem a való életben is felvállalt. Legyen szó kávézóról vagy egy parkról.
Forrás: A dögös színésznő mellei mindig is beszédtéma volt az emberek között, édesanyaként azonban vele is nagyot fordult a világ. Sok más sztáranyukát követve ő maga is büszkén tett ki képet arról, hogy a strandon szoptat.
Forrás: Manapság Harry Stylesszal való kapcsolata és új filmje kapcsán cikkeznek róla, ám kétgyermekes anyaként nem egyszer mutatta meg, hogy mennyire természetes és szép a szoptatás csodája. A színésznő gyermekei azóta nagyobbak, de mind a mai napig úgy tartja, hogy minden anyának joga van a szoptatás szabadságához.
Forrás: Leonardo DiCaprio egyik leghíresebb exe két gyermeket szült Tom Bradynek, akiket nem félt szoptatni. Véleménye szerint a szoptatás a világ egyik legszebb dolga anya és gyermeke között, amit minden anyának kötelessége teljesíteni, ha a csemetéje úgy kívánja.
Forrás: Jenna hibátlan alakját egy egész világ ismeri, ám ő egy percig sem félt az anyává válással járó testi változásoktól. Egy interjúban elárulta, hogy szörnyű volt azzal szembesülnie, mennyire semmibe veszik a szoptató anyákat. Ezért is érzi úgy, hogy kötelessége kiállni mellettük.
Forrás: A Született feleségek egykori sztárja sosem félt attól, hogy szoptasson. Sőt, még a munka sem állhatott közé és a fia közé, akit forgatási szünetben is mindig megetetett.

7 híres anyuka, akik büszkén vállalják a nyilvános szoptatást

Szilágyi Szilvi legújabb posztja nem csak nagyon intimre sikerült, de fontos üzenetet is rejt!