Galéria
Forrás: Lindsey Lohan legújabb filmje már sokaknak a szívébe lopta magát, így ha még nem láttad, ne halaszd tovább! A színésznő egy nagyon kellemes, aranyos történet kereteiben tért vissza a filmvászonra. A sztori igen kiszámítható, mégsem fogod unni, mert a karácsonyi hangulat és a könnyed érzelmek rögtön magukkal ragadnak majd.
Forrás: Biztosan meg fogsz lepődni, de a Netflix kínálatából egy magyar filmet is ajánlunk a karácsonyi bakancslistádra, mégpedig a Nagykarácsonyt. A hős szerelmes, lelkiismeretes tűzoltó egy incidens miatt tériszonyossá válik, így munkahelyén beosztják egy karácsonyi vásár felügyelésére, ahol egy kisiskolás csapat épp a pásztorjátékot gyakorolja egy kedves és csinos tanárnő segítségével. Egy igazi magyar humorral megspékelt kedves kis történet, ami garantáltan jó kedvet varázsol majd otthon.
Forrás: Csodálatos látni, amikor két ember egymásra talál és minden meseszerűen passzol közöttük. Főszereplő párosunkra is igaz ez, szinte túl szép, hogy igaz legyen. Idővel viszont be is igazolódik, hogy habár tökéletesnek tűntek egymásnak, egy dologban hatalmas köztük a különbség, mégpedig, hogy hisznek-e a karácsonyban és a csodákban. Egy könnyed vígjáték, amiben a szerelem nagy próbatétel elé kerül. Vajon sikerül átlendülniük a problémákon?
Forrás: Ha erősebb érzelmekre vágysz, tökéletes film lehet számodra a Noel naplója. Két idegen találkozik egymással és  természetesen szerelmi szál fűződik majd közöttük, ám a sztori egy komolyabb problémát boncolgat. Egy kísérteties és szomorú véletlen folytán találkoznak. A férfi híres író, és édesanyja halála miatt hazautazik, ahol az egykori dadusa lányába botlik, aki a saját anyjának kilétét próbálja felfedni. A sok rejtély és meglepetés közepette egyre jobban megismerik egymást és közös céljuk szoros kapcsolatot alakít közöttük.
Forrás: Az Osloi repülőtéren naponta több ezer ember fordul meg és bizony a karácsonyi időszak sem kivétel. Ám ezen a bizonyos napon, az időjárás nem kíméli az embereket, és szinte senki nem tud felszállni a gépére, így a reptéren ragadnak. Új kapcsolatok, új barátságok szövődnek és a feszültség, ami mindenkit ellep, lassan feloszlik.
Forrás: A sok karácsonyi film között, biztosan más témára is vágysz, úgyhogy ideje bele vetned magad az izgalmakba. A Netflix egyik magyar-toplistás sorozata a Megzsarolva nem fog csalódást okozni. Egy frissen végzett ügyvéd a CIA- hoz kerül és első rábízott munkája rögtön nagy izgalmakat ígér, hiszen a céget fenyegető bűnözőknek kell segítenie.

Karácsonyi Netflix-bakancslista 2022-re

Nyakunkon a karácsony, mindenki lázasan készülődik. De gondoltál már arra, hogy a pihenést is megtervezd?