Galéria
Forrás: Mark irodavezető egy olyan helyen, ahol a dolgozók munkahelyi és magánéleti emlékeit műtéti úton kettéválasztották. Amikor egy titokzatos kolléga felbukkan a munkahelyen kívül, elkezdődik egy utazás, amely feltárja az igazságot a munkájukkal kapcsolatban.
Forrás:

Steven Grant egy múzeumi ajándékboltban dolgozó egyszerű ember, akit nyomasztó emlékek gyötörnek. A disszociatív személyiségzavarban szenvedő férfi felfedez magában egy Marc Spector nevű zsoldos alteregót is. Marc személyiségének múltbéli ellenségei rátalálnak a férfire, valamint kiderül az is, hogy egy egyiptomi holdistenhez is köze van ennek az alteregóhoz. Ebből adódnak a bonyodalmak...


Forrás:

Elizabeth Holmes és cége, a Theranos felemelkedéséről és bukásáról szól a sorozat. A sorozat lineárisan érinti azokat az élményeket, amelyek valószínűleg Holmes megtévesztéseit és hazugságait motiválták, kezdve a tizenéves korától egészen a csalásáig.


Forrás: A Pam és Tommy (eredeti cím: Pam & Tommy) 2022-es amerikai életrajzi drámasorozat, amelyet Robert Siegel készített, Amanda Chicago Lewis "Pam és Tommy: A világ leghírhedtebb szexvideójának elmondhatatlan története" cikke alapján. A részek Pamela Anderson és Tommy Lee viharos három évig tartó házasságát mutatja be, különös hangsúlyt fektetve annak a hírhedt szexvideó ellopására és illegális terjesztésére, amelyet a pár a nászútja során rögzített. A főszerepekben Lily James, Sebastian Stan, Nick Offerman, Seth Rogen és Taylor Schilling láthatók.
Forrás: A jó történethez meg kell szegni a szabályokat! A Meicho Shimbun nevű újság első amerikai bűnügyi riportereként alkalmazott Jake Adelsteint gyorsan megbízzák két olyan esettel, amelyek eleinte nem kapcsolódnak egymáshoz, de hamarosan Jake karrierje és élete a tét.
Forrás: Carmy, egy fiatal fine dining séf Chicagóba érkezik, hogy a családi delit vezesse. Miközben az étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válnak.
Forrás: A hatalmas és alattomos Atlanti-óceánon átvezető útjuk során a Kerberos utasai életük legnagyobb rejtélyével találkoznak. A misztikus események eltérítik a New Yorkba tartó bevándorlóhajót 1899-ben, a megdöbbent utasok előtt pedig egy szövevényes rejtély bontakozik ki.
Forrás: Merész vállalkozó vagy tehetséges szélhámos? Egy újságíró felfedi Anna Delvey történetét, aki elhitette a New York-i elit tagjaival, hogy ő valójában egy német örökösnő.
Forrás: Létezik egy másik világ - az Álom -, amely akkor vár ránk, ha lehunyjuk a szemünket és elalszunk. Itt a Sandman, az álmok mestere segít alakot önteni titkos félelmeinknek és fantáziáinknak. Ám amikor a Mestert váratlanul elfogják és egy évszázadra börtönbe zárják, hiánya olyan események sorát indítja el, amelyek örökre megváltoztatják mind a valós, mind pedig az álomvilágot. A rend helyreállításához Álomnak különböző világokon és idővonalakon kell átutaznia, hogy helyrehozza hosszú létezése alatt elkövetett hibáit, miközben felkeres régi barátokat és ellenségeket, és új lényekkel - kozmikus és emberi - találkozik.
Forrás: Több mint egy évtizeden át 17 tinédzserrel és fiatalemberrel végzett az immár elítélt gyilkos, Jeffrey Dahmer. Hogy úszhatta meg ilyen sokáig a letartóztatást? Hogyan vált szörnyeteggé és végül mi buktatta le? A Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori amerikai életrajzi drámasorozat, amelyet Ryan Murphy és Ian Brennan alkotott. A főbb szerepekben Evan Peters, Richard Jenkins, Molly Ringwald, Niecy Nash és Michael Learned láthatók.

Ezek voltak a legjobb sorozatok 2022-ben

Ha lemaradtál évközben, most a karácsonyi szünetben végre pótolhatod!