Galéria
Forrás: A klasszikus vörös rúzs olyan régóta van az élvonalban, hogy egy kis időre nyugodt szívvel szabadságra küldheted. Szerencsére annyira azért nem kell eltávolodni tőle, hiszen szerencsére a cseresznye árnyalatban is ott lapul az a méltán imádott csábos báj. Így ha a következő bulin úgy döntenél, hogy divatoznál egy kicsit, akkor ennél az új és felkapott színnél keresve sem találhatnál jobb opciót. Ez a sötét árnyalat egy csipetnyi hűvös lila érintéssel bár kicsit gótikus hatást kelthet, de azt gondoljuk, hogy napjaink trendjei között pont ez adja meg hozzá azt a pluszt varázst, amire annyira vágyunk egy-egy smink kapcsán.
Forrás: A réz bár továbbra is egy csodaszép árnyalat, ennek ellenére ebben az időszakban az arany palettájára irányul majd nagyobb figyelem. A meleg és sárgás arany tónusú szemhéjfesték például viselhető füstös szemmel kombinálva, vagy szimplán csak önmagában. Az viszont biztos, hogy a harmonikus összkép érdekében érdemes valami meleg színben úszó rúzzsal kombinálnod.
Forrás: A holywoodi csillogás olyannyira időtállónak bizonyult, hogy igazság szerint teljesen még most sem tudtuk elengedni, és őszintén megvallva nem is kell, viszont ezekben a hetekben érdemes egy fokkal nagyobb lendületet adnod a kísérletezésnek. A 2000-es évek elfeledett sminktrendjei ugyanis annyira izgalmasnak ígérkeznek, hogy megéri egy tesztkör erejéig bevetni őket is. Szűkítve a kört, mondunk is három olyan felkapott trendet, ami a TikTok mellett a sztárok körében is hihetetlenül népszerűségnek örvend: a világoskék szemhéjpúder, a sötétebb színű szájkontúrceruza és az extrán csillogó szájfény. Na mit gondolsz? Megérnek egy próbát? Még az is benne van a pakliban, hogy utána már el sem tudod képzelni a beauty rutinjaidat ezen trükkök nélkül.

3 party smink, ami jön és 3, ami megy az ünnepi időszakban

Egy-egy ilyen party ruha egy nő gardróbjából sem hiányozhat.