Galéria
Forrás: Tény és való, hogy neon palettába is kellő party hangulat szorult, ám ezekben a hetekben inkább a flittereken a sor, hogy megmutassák bulisabb és ünnepi arcukat. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is számos fazon közül válogathatsz majd, és ha úgy hozza a lehetőség, na meg az ízlésed akkor természetesen más színek is képbe kerülhetnek, hiszen a hangsúly úgyis inkább ezeken az apró csillogó korongokon és azon, hogy te jól érezd magad az adott darabban.
Forrás: Ár: 14.995 Ft - itt!
Forrás: Akciós ár: 16.490 Ft - itt!
Forrás: A különleges részletekben pont az a jó, hogy úgy költöznek rá egy-egy ruhadarabra, hogy bár nem viszik el teljesen a reflektorfényt, mégis könnyed mód képesek felemelni az összképet egy felejthetetlen szintre. Nos a tollakban pedig minden megvan ahhoz, hogy jól működjenek ebben a megtisztelő feladatban. Már csak a te egyéni ízlésed szabhat határt annak, hogy egy felsőben vagy éppen egy egész szettben szeretnéd megmutatni ezt a kivételes részletet.
Forrás: Ár: ~ 81 ezer Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 45 ezer Ft - itt!
Forrás: Az itt-ott kivágott ruhadarabok kimondottan sok ideig élvezhették a gardróbunk és az alkalmak nyújtotta lehetőséget, így már várható volt, hogy a sikerszériájukat egy kisebb szünet övezi majd. A helyettesítést pedig sikerült hasonlóan látványos ötletekkel megoldani a tervezőknek, akik olyan meztelen ruhákat álmodtak meg erre az időszakra, hogy egy percig sem lesz majd hiányérzet benned azért, mert egy időre háttérbe szorul régi nagy kedvenced.
Forrás: Ár: ~ 24 ezer Ft - itt!
Forrás: Ár: 79.995 Ft - itt!

3 party ruha, ami jön és 3, ami megy az ünnepi időszakban

Segítünk most abban, hogy a karácsonyi készülődés terhe egy fokkal könnyedebb legyen.