Galéria
Forrás:

Az egykori szupermodell mindkét gyermeke gyönyörű, nem véletlen, hogy Kaia és Presley is modellkednek. Kaia azonban a színészetben is tehetséges, Hollywood máris a lábai előtt hever.


Forrás:

Pam idősebbik fia egyszerűen minden tökéletességet örökölt szüleitől, dögös, csinos, remek a kisugárzása és vagány.


Forrás:

A modell édesanya 18 éves lánya jócskán örökölt olasz édesapja vonásaiból is, és ennek köszönhetően Leni ragyogó ifjú hölgy, aki bármit elérhet, amit csak szeretne.


Forrás:

Rengeteg tehetséget örökölt Apple, hiszen míg anyukája az egyik leghíresebb színésznő, addig apukája a Coldplay frontembere, Chris Martin. Csak hab a tortán, hogy a 18 éves lány még küllemében is kiköpött édesanyja.


Forrás:

A tehetség és a báj egyszerre öröklődik, erre ékes bizonyíték a két színésznő. A hollywoodi mosoly mindkettőjüké és csodálatos, hogy ők ketten több generációnak okoznak boldog perceket filmjeikkel.


Forrás:

19 éves, de a tekintetével máris bármit el tud érni. Carys egyszerre ötvözi édesanyja decens vonásait és édesapja kimérten vagány tekintetét. Erről a lányról még biztosan sokat fogunk hallani!


Forrás: A színésznő lánya 20 éves, de egyre jobban hasonlít világsztár édesanyjára. Maga is színésznőként dolgozik, de mindemellett aktivistaként tevékenykedik, és biztos, hogy hallani fogunk még róla párszor.
Forrás: Anya és lánya között őrületes a hasonlóság, és nagyon szoros a kapcsolat is. Mindent megosztanak egymással! Reese korábban az nyilatkozta, hogy olyan fiatalon lett anyuka, lényegében együtt nőttek fel.

Sztárgyerekek, akik egy az egyben gyönyörű anyukájukra ütöttek

Fia le sem tagadhatná híres édesanyját!