Galéria
Forrás: Danny Nucci 1968-ban látta meg a napvilágot Klagenfurtban, Ausztriában, egy német-olasz származású apa és francia-marokkói származású anya gyermekeként. A család először Olaszországban élt és onnan költöztek át az Egyesült Államokba, amikor Danny 7 éves volt. Mindössze 16 évesen, 1984-ben kapta meg első kisebb szerepét a Pryor's Place című sorozatban, amit aztán számos felkérés követett.
Forrás: A '90-es években olyan nagyobb filmekben láthattuk őt, mint Az utolsó esély, a Szikla vagy a Végképp eltörölni. Majd 1997-ben jött a Titanic, és bár sokan remélték azt, hogy még több hasonlóan nívós alkotásban láthatják majd viszont a színészt, sajnos nem így lett. Danny karrierje bár azóta is tart, leginkább csak tévés vonalon és a sorozatok tudott sikereket elérni.
Forrás: Kétszer nősült! Első feleségét Terre Bridghamet 1995-ben vette el, és már a válásukat intézték, amikor 1998-ban megszületett a lányuk, Savannah. Danny ezután az 1997-ben bemutatott Öri-hari című film forgatásán ismerte meg Paula Marshall színésznőt, akivel 2003-ban össze is kötötte az életét. Lányuk, Maya most 17 éves.

A fotón feleségével és lányaival látható 2015-ben.
Forrás: Az 54 éves színész utoljára 2022 áprilisában kisebbik lányával, Maya-val jelent meg a vörös szőnyegen a The Offer című minisorozat premierjén. És meg kell hagyni, hogy az idő vasfoga igencsak jól bánt az olasz felmenőkkel büszkélkedő színésznek. És te mit gondolsz?

Akkor és most: Így néz ki Danny Nucci, aki a Titanicban Fabrizio DeRossit alakította

A Titanic című film egykori mellékszereplője bizony most sem unatkozik.