Galéria
Forrás: A világhírű színésznő képei még mindig ott díszelegnek a pólókon, a képeken, sőt még bizonyos éttermek falain is. Kora talán legszebb sztárjainak egyike volt, akinek tökéletesen arányos arcát szépen ívelt szemöldöke is remekül kiemelte.
Forrás: A festőnő élete tele volt fájdalommal, ugyanakkor az a mérhetetlen erő, kitartás és pozitív hozzáállás a külsején is meglátszódott. Karakteres arcához nagyszerűen illett a védjegyévé vált összenőtt, bozontos szemöldöke.
Forrás: A 20-as és 30-as évek legnagyobb filmcsillagának számító Marlene hozta divatba a kerek, csík szemöldököt. Bár a 2000-es években egy rövid időre visszatért, ma már elképzelhetetlen, hogy ilyet kérjünk a kozmetikusunktól. Persze abban az időszakban az eleganciát és a kifinomult stílust képviselte.
Forrás: A világ legismertebb szexszimbólumának számító Marilyn Monroe a kicsit geometrikusabb szemöldök híve volt. Természetesen a szőke, hullámos fürtjei és az erős tusvonula mellett, ezt is sikerült divatba hoznia.
Forrás: Napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb modellje karakteres arcával és kontrasztos szemöldökével is nagy kedvence lett a tervezőknek. Cara mindig is szerette, hogy világos tincseihez vastag, fekete szemöldököt kapott a sorstól, amelytől igazán erőteljes lesz a tekintete.
Forrás: Az abszolút szemöldök mesternek számító Kim, a kontúrozás mellett a tökéletes ívű, kicsit dúsabb szemöldököt szerettette meg a néhány millió követőjével. A celeb mindig is imádta, ha az arca tökéletesen szimmetrikus, amelynek egyik legfontosabb részének tartja a szemöldökét. Nem csoda, hogy több órát foglalkoznak vele a sminkesek.
Forrás: Sajnos napjainkban is vannak elrettentő példák, ha szemöldökről van szó. Bella Hadid lett az egyik nagy követője a róka szemeknek, amelynek során botoxxal emelik meg a szemöldök alsó részeit, ezzel pedig egy kicsit húzott formája lesz. Bár egyre többen követik, mi mégis inkább a természetességet mondanánk követendőnek.

Híres nők, akiknek a szemöldöke igazi divatot teremtett

A szemöldöktrendek között is lesznek egész különleges változások.