Galéria
Forrás: A Grace Klinika sztárjaként óriási rajongóbázisra tett szert a színésznő, és ezt követően aztán be is indult a szekere Hollywoodban. Számos romantikus vígjáték főszereplőjeként láthattuk, de volt idő, amikor szinte teljesen eltűnt a filmezésből. Az sem sokat segített karrierjén, hogy többször is nyilvánosan szólta le saját filmjeit, és elég önfejű is volt, így nem egyszer elutasította a rendezők javaslatait.

Az utóbbi időben több kísérletet is tett a visszatérésre, szerepelt a Briliáns elmékben (Meghan Markle helyett), és a Szentjánosbogár lányok sorozatban is, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy újra az A-listás sztárok között köszöntsék.
Forrás: Mind emlékszünk még arra, amikor a 90-es években megjelent Lindsay, és az egész világot meghódította. Még gyerekként csöppent Hollywoodba, de tinikoráig nem volt megállás, és sorra kapta a nagyobbnál nagyobb szerepeket. Már pusztán a neve miatt sokan ültek be a moziba a filmjeire, függetlenül attól, hogy miről is szóltak azok. Így ment ez egészen 2005-ig, amikor is a Kicsi kocsi - Tele a tank című filmben szerepelt, ugyanis ez volt az utolsó olyan melója, ami nagy pénzt hozott a házhoz.

Magánéleti problémái, függőségei sajnos átvették az irányítást felette, és bár próbált dolgozni (2007-ben a Tudom, ki ölt meg filmben vállalt szerepet), az alakítása és a körülötte zajló botrányok miatt egyre kevésbé volt felkapott a filmesek körében. 2013-ban megpróbált visszatérni a Vétkek völgyében, de a kritikusok szétszedték a filmet, és felröppentek pletykák, miszerint Lindsayvel nagyon nehéz együtt dolgozni a forgatásokon. Azóta is vállal szerepeket, de ezek mindig kisebb munkák, és mára már nincs is ott az A-listás sztárok között. Aztán majd kiderül, hogy nemrégiben a Netflix kínálatába felkerülő Karácsonyi románc mennyire segít majd felmelegíteni kihűlt karrierjét.
Forrás: Volt idő, amikor Hollywood legesélyesebbjeként emlegették a színésznőt, aki sorra nyerte el a legmenőbb filmszerepeket. Nem csak az Amerikai Pite jó csajaként láthattuk, hanem a Nagy Lebowskiban is játszott, sőt, egyre több vígjáték főszereplőjévé tették meg. Aztán magánéleti problémái itt is átírták karrierjét. Komoly problémákkal küzdött, rengeteget bulizott, és a kábítószereknek sem mondott nemet, ami minden téren rossz hatással volt egészségi állapotára. Próbálkozott ő a visszatéréssel, még reality műsorban is szerepelt, de az egyetlen, némileg sikeres munkája a Sharknado-filmszériában volt azóta. De még ott is gondolkodtak a készítők azon, hogy megváljanak tőle, és konkrétan a nézőkkel szavaztatták meg, hogy túlélje-e karaktere a küzdelmeket vagy sem.
Forrás: A rapper neve neked is ismerősen csenghet, hiszen a 2000-es évek elején a csúcson volt. Számos nagy sztárral készített közös slágert (például a Moulin Rouge cím dalban is énekelt), és sokáig az egyik legprofibb női rapperként hivatkoztak rá. Aztán szép lassan eltűnt a háttérben, egyre kevesebbet lehetett hallani róla, és a helyét új előadók vették át.

Persze Lil’ Kim próbált visszatérni, de nem sokat segített a dolgon, hogy nagy vitába keveredett az akkor kifejezetten népszerű Nicki Minaj-zsal, miután megvádolta őt, hogy ellopta a stílusát. Nicki a Black Friday című dallal vágott vissza neki, és bár Lil’ Kim is kiadott egy dalt, ez már nem sokakat érdekelt. A fotó láttán lehet, hogy elsőre nem is ugrik be, kiről van szó, hiszen sokat plasztikáztatott, IDE KATTINTVA viszont megnézheted egyik híres klipjét.
Forrás: Nagy sikert jósoltak egykor Alex Pettyfernek, aki a 2000-es évek szépfiújaként került a filmesek radarjára. Olyan alkotásokban szerepelt, mint a Vadócka, A negyedik és a Csúf szerelem, azonban egyik se hozta meg neki az igazi áttörést, és a megjelenések után láthatóan teljesen megfeledkeztek róla. Ő persze próbálkozott, és még a Magic Mike-ban is bevállalta, hogy táncosnak áll. Bár a sztori Channing mellett rá is koncentrált, ez sem volt elég arra, hogy visszatérjen a köztudatba. A karrierje azóta sem indult be úgy igazán.
Forrás: Emlékszel még, amikor a 2000-es évek elején Paris Hilton volt szinte a legnagyobb sztár Hollywoodban? Mindenki tudni akarta, mit csinál, hova megy, kivel barátkozik, és lényegében egyetlen lépést sem tehetett anélkül, hogy ne figyelte volna mindenki. Saját reality showkban szerepelt, amelyek óriási nézettséget hoztak (például amikor BFF-et keresett), de aztán szép lassan egyre kevesebb népszerűségnek örvendett az örökösnő. Próbált saját dalokat kiadni, szerepelt néhány filmben is, de valahogy saját karriert nem tudott építeni.

Az utóbbi években inkább bulvár fronton lehet hallani róla (nemrég felbontotta eljegyzését, most pedig már egy másik férfivel tervezi az esküvőjét), de a popkultúrába minden igyekezete ellenére sem tudott visszatérni. Persze az tuti, hogy anyagi gondjai mai napig nincsenek!
Forrás: Mischa három évig alakította Marissa Coopert a Narancsvidékben, majd úgy döntött, hogy váltani szeretne, és új lehetőségeket akart keresni. Magánéleti gondjai is szerepet játszottak abban, hogy felmondott, és bár úgy tűnt, hogy új sorozata nagy siker lehet, mindössze 5 epizód után elkaszálták. Mischa Barton azóta sem tudott visszatérni Hollywoodba, pedig vállalt ő több filmszerepet is, de mindegyik kisköltségvetésű, kevésbé felkapott alkotás volt.
Forrás: Valószínűleg Christ leginkább az Amerikai Pitéből ismered fel, de tudtad, hogy egy időben hatalmas esélyesként emlegették Hollywoodban? Jó úton haladt ahhoz, hogy komikus legyen, több vígjátéknál is szóba jött a neve elsőként, de magánéleti gondjai felülkerekedtek rajta. Amikor drogozás miatt letartóztatták, az imidzse sokat sérült, és egyre rosszabb szerepekre bólintott rá, amelyek derékba törték mozis karrierjét.

Ma már leginkább sorozatokban játszik, a visszatérés elmaradt.
Forrás: A színész egykor Hollywood legnagyobb sztárja volt, és nők milliói rajongtak érte. Azonban a 80-as években ő is a függőségek rabjává vált (leginkább fájdalomcsillapítókra szokott rá, amelyeket hátsérülése miatt szedett), így kénytelen volt rehabra menni. Ez önmagában viszont nem oldotta meg a problémákat, azóta többször is visszaesett, és az alkoholra is rászokott. Ennek ellenére nem adta fel, továbbra is dolgozott Hollywoodban, de mivel az általa alakított karakterekből "kiöregedett", nehezen találta meg a helyét. Aztán a Community című sorozatban felcsillant az esély arra, hogy visszatérjen, viszont 3 évad után megváltak tőle viselkedése miatt. Azóta is dolgozik, de az áttörés már elmaradt.
Forrás: Ha azt mondjuk, hogy 'Ice Ice Baby', rögtön tudod, melyik számra gondolunk, igaz? Vanilla Ice lényegében egy egyslágeres előadó volt, akit felkapott a szakma, majd ugyanilyen gyorsan hátat is fordítottak neki. A karrierjén aztán nem segített sokat az sem, hogy többször is jogi problémákba keveredett, és bár próbált realityben visszatérni, nem voltak rá kíváncsiak a nézők. A The Vanilla Ice Project című realityje legalább befutott, de hosszú távon nem hozta vissza őt a köztudatba.

Elfeledett sztárok, akiknek a visszatérés sem sikerült

A színészek között sajnos szép számmal akadnak olyanok is, akiknek diadalmenete egy ponton halk véget ért.