Galéria
Forrás: Szülei: David Beckham és Victoria Beckham

Stílusérték: 8,53
Forrás: Szülei: David Beckham és Victoria Beckham

Stílusérték: 8,87
Forrás: Szülei: Will Smith és Jada Pinkett Smith

Stílusérték: 8,93
Forrás: Szülei: Vilmos herceg és Katalin hercegné

Stílusérték: 9,07
Forrás: Szülei: Vilmos herceg és Katalin hercegné

Stílusérték: 9,27
Forrás:

Sarolta hercegnő mind a két testvérét a háta mögé utasította. Úgy tűnik, az emberek úgy gondolják, örökölte anyukája stílusérzékét, a versenyben 9,4-es stílusbesorolással kapott. Saroltának egyébként nagyon formális a stílusa, főleg elegáns ruhákban láthatjuk. Gyakran viselt Ralph Laurent, ami egyébként is a királyi család egyik kedvenc márkája.


Forrás:

Jaden Smith a második helyet kaparintotta meg a listán 9,53-as stílusértékeléssel. Számos különböző stílusú ruhát visel, ahogy a színeket és a mintákat is szereti. Ruháinak sokfélesége az, ami kiemeli a stílusát a többiek közül, nem is meglepetés, hogy mindez érdekli az embereket. Will Smith és Jada Pinkett Smith fia számára egyébként a modellkedés sem ismeretlen, 2016-ban a Louis Vuitton bemutatóján is láthattuk.


Forrás:

Kanye West és Kim Kardashian lánya az első helyet foglalja el 9,87-es stílusértékével a legstílusosabb sztárgyerekek listáján. Mindössze kilenc évesen máris elképesztő ruhatárral büszkélkedhet, és a divatheteken is már visszajáró vendégnek számít, ahol elég vad szettekben láthattuk, így minden bizonnyal ez is hozzásegítette az eredményhez. Stílusa még nem kiforrott, de egyértelműen tanult egy-két stílusos húzást szüleitől. 


Őket tartják a legstílusosabb sztárcsemetének az emberek

Hirtelen nem is tudjuk, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck lánya az édesanyjára vagy az édesapjára hasonlít-e jobban?!