Galéria
Forrás: Az imádnivaló bolyhos kiadásokat sem kell persze szigorúan elkerülnöd, ám ha valami újra, melegre és praktikusra vágynál, akkor idén már mindenképpen megéri beszerezni egy ilyen balaklavát. Ezen különleges részben sálként is működőképes darabok már tavaly télen is megpróbáltak közel férkőzni hozzánk, ám az elsőre kicsit visszafogott siker se tántorította el őket attól, hogy most ismét nekifussanak a dolognak - és jelen esetben nagyon úgy tűnik, hogy sikerük tartósabbnak bizonyul majd.
Forrás: Ár: ~ 8.200 Ft - itt!
Forrás: A mínuszokkal együtt a csúszásveszély esélye is megnő, és a trendek is most ennek fazonnak kedveznek, így tényleg megéri időt szánnod arra, hogy rátalálj egy olyan trendi recés lehetőségre, ami tökéletesen képes beleilleni saját egyéni stílusodba.
Forrás: Ár: 49.995 Ft - itt!
Forrás: A felül gombolós poncsók egy ideig egész jól rétegezhetők, ám egy bizonyos hőfok után már nem képesek megadni azt a vágyott kényelmet, amit a hideg időben egy ruhadarabtól elvárnánk. Pont ezért lecsapnod egy olyan pufi télikabátra, ami amellett, hogy szupermeleg, szinte biztos, hogy nagyon jól beleillik a szezonális trendkavalkádba.
Forrás: Ár: 31.990 Ft - itt!
Forrás: A kétezres évek divatra gyakorolt hatásai között köszönthetjük ismét köreinkben a jó időre elfelejtett lábszármelegítőket, amik egyébként hasznos részletként képesek feldobni az összképet - csak te is merj néha kicsit bátrabban bánni velük.
Forrás: Ár: 4.195 Ft - itt!

4 téli alapdarab, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

Alacsony nőként kimondottan megéri ezeket a trendek kínálta trükköket bevetned.