Galéria
Forrás: A Cremesso a kávé különleges élvezetét jelenti elérhető áron; 60 éves tapasztalatra tekinthet vissza a prémium kávék kiválasztása és pörkölése terén. A legmagasabb elvárásoknak nemcsak magával a kávéval felel meg – a minőség a svájci tervezésű kávégépek fejlesztésénél is a legfontosabb szempont. A Red Dot dizájndíjas Cremesso Brava teljes mértékig az Ön igényeire lett szabva. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú is legyen konyhája, mindenképpen egy ékessége legyen ez a készülék. Legyen szó egy eszpresszóról vagy egy lungo grande-ról, ez a kávéfőző semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Mindössze 15 másodpercre van szüksége és máris készen áll a használatra. A kávét egy gombnyomásra, 19 bar nyomáson, csendben készíti el Önnek.
Forrás: Az Acer új termékeivel rendszeresen hozza el az IF Design díjait, így volt ez ezzel a kettő az egyben légtisztítóval is. Elegáns termékről van szó, ami egy 45 m2-es területet képes tiszta levegővel ellátni. A termék ezen felül képes szűrt, friss levegőt keringetni a lakásban, köszönhetően a beépített HEPA szűrőnek és a ventilátoros mozgásnak. A berendezés karbon szűrője felelős a kellemetlen szagok, illatok megsemmisítéséért, eltűnteti a füstszagot, hatékonyan eltávolítja az összes baktériumot és vírust, továbbá a kellemetlen dohányszagot a lakásban. Az AcerPure termékek a keringtetés sebességétől függően 26dB és 56dB közötti zajszinttel működnek. A termékcsalád minden eszköze rendelkezik alvó üzemmóddal, amely alatt teljesen észrevehetetlen, vagyis akár éjjel is tudjuk használni, hogy friss, tiszta levegőben pihenjen az egész család. Acerpure Cool C2 2in1 légtisztító és ventilátor tehát ötvözi a hasznosságot az esztétikummal, így nem csupán egészséges környezetben élhetünk és dolgozhatunk, de ezen felül szép és dizájnos dísze is lesz a lakásunknak vagy az irodánknak.
Forrás: A karcsú és lenyűgöző Swift Edge egy 20%-kal könnyebb és kétszer olyan erős ötvözetből készült, mint a normál alumínium. Egy csupán 12,95 mm vékony és mindössze 1,17 kg-os pehelykönnyű, hordozható laptop, amit bárhova könnyen magunkkal vihetünk. A Swift Edge egy ún. Secured-core számítógép, vagyis a legbiztonságosabb Windows eszközök egyike. Az AMD Ryzen™ Pro, a Microsoft Pluton és a biometrikus hitelesítés hatékony védelmet nyújtanak személyes adataink számára, így mindig biztonságban tudhatjuk a gépen tárolt dokumentumainkat. Gyakorlatilag bárhonnan dolgozhatunk rajta, miközben évezhetjük a 4K OLED látványt, a fantasztikus színtartományt és az élességet. A kijelző moziminőségű 100%-os DCI-P3 színskála-támogatással és 500 nites fényerővel rendelkezik, így a Swift Edge használata közben lenyűgöző látványban lehet részünk. A Swift Edge a csatlakozási lehetőségek új generációját képviseli a Wi-Fi 6E révén. Továbbá tökéletes a nagy sebességű fájlmegosztáshoz és az egyenletes 4K-s streameléshez. Két USB-C porttal és HDMI 2.1 támogatással rendelkezik, ami további kényelmes munkát vagy szórakozást tesz lehetővé, bárhol is használjuk a laptopunkat. Csak csúsztassuk be a 16 hüvelykes, vékony és könnyű készüléket a táskánkba és vigyük magunkkal bárhova!
Forrás: Az ultrakönnyű, mindössze 1 kilogrammos ASUS Zenbook S 13 OLED elegáns és erős társa a rohanó életmódot folytatóknak. Szupervékony, 14,9mm-es magnézium-alumínium ötvözetből készült házában számos fejlett technológiát rejt, a legújabb AMD Ryzen™ 6000 sorozatú processzoroktól kezdve az AMD Radeon™ grafikus vezérlőkig. A Zenbook S 13 OLED arra készült, hogy kiemelkedjen a tömegből, egész napos üzemidejével mindig melletted legyen és mindenhol megállja a helyét. A 16:10-es képarányú, 13,3 colos 2,8K OLED érintőképernyő az ultraélénk színekkel lenyűgöző vizuális élményt kínál, a Dolby Atmos audiorendszer pedig ezt hangzásban is kiegészíti. Az elegancia nem nagyon lehet ennél kifinomultabb.
Forrás: A Red Dot dizájndíjas Jura E8-ban bevezetett forradalmi technológiai újításoknak köszönhetően a csésze mozgatása nélkül, egyetlen gombnyomással elérhetőek a megálmodott kávékülönlegességek. A One-Touch-Cappuccino funkciónak köszönhetően az eddiginél is gyorsabban és egyszerűbben terem a poharunkba a Latte Macchiato, a Cappuccino vagy akár a Flat White. A saját fejlesztésű Pulse Extraction Process (P.E.P.®) főzőegység optimalizáljs a főzési időt, valamint garantálja a maximális aromatartalmat. A 2,8 hüvelykes színes kijelző és a mesterséges intelligenciával rendelkező teljesen új működési koncepció egyszerű kezelést tesz lehetővé. A JURA kávéfőzők tiszta és kifejező jellegzetes kialakítással rendelkeznek. Kiváló minőségű anyagok és precíz kivitelezés hangsúlyozza a modern E8 prémium minőségét. Egyedi stílusa bizonyítja minőségét, funkcionalitását és tartósságát. Az olyan részletek, mint a barázdált víztartály vagy a kiváló minőségű, krómozott pohárrács, tökéletesen kiegészítik az E8 tiszta, harmonikus kialakítását.
Forrás: A német dizájn és innovációs díjat nyert Jura Z10 a svájci mérnöki alkotás remeke. Azon kívül, hogy megduplázza az elérhető kávéspecialitások kínálatát, egy gombnyomással elkészíti a forró italok teljes spektrumát az intenzív espresso-tól a flatwhite-ig és egy teljesen új dimenziót nyit a kávé élvezetében a hideg specialitások bevezetésével. A termékfelismerő őrlőnek (P.R.G.) köszönhetően, felismerésre kerül a választott kávékülönlegesség, és azonnal és pontosan ennek megfelelően kerül beállítása az őrlés finomsága. Ezenkívül a JURA kifejlesztette az úttörő hideg extrakciós folyamatot - ami szó szerint egy frissítő csúcsinnováció. Az eredmény egy teljesen új módszer a kávé megtapasztalására - frissítő, energikus és csodálatosan kiegyensúlyozott aromával. Ez a kiváló prémium kávéfőző dupla sebességű, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel és a kék kristály forgókapcsolóval rendelkezik. A Specialty Selection menünek és a mesterséges intelligenciának köszönhetően kivételesen egyszerű és intuitív a használata. A technológiai kvantumugrást a design is tükrözi. A domború-homorú előlap láthatóan bizonyítja a részletekre való odafigyelést és az abszolút gyártási pontosságot.
Forrás: Engedjen a MEGÉRZÉSEINEK és hagyja, hogy elvezessék egy csésze tökéletes kávéhoz - minden alkalommal. A KRUPS Intuition Preference automata kávéfőzővel a speciális Quattro Force technológiának köszönhetően, amely optimalizálja az eszpresszó készítés minden egyes lépését, mindig élvezheti a friss finom kávét. A Smart Slide technológiával felszerelt színes érintőképernyő a legjobb a maga kategóriájában, az intuitív színes jelzőfények pedig lehetővé teszik a kávéfőző beállítását, és a memóriába elmentheti saját kávéreceptjeit, pontosan a saját ízlésének megfelelően. Kedvenc italai most már mindig csak egy karnyújtásnyira lesznek Önhöz. A kávéfőző ferde elülső felülete, az elölről hozzáférhető kávézacc gyűjtő edény és a cseppgyűjtő tálca túlfolyását megakadályozó funkció a kávéfőző innovatív elemei. Mindezt kiegészíti az integrált OTC rendszer, amellyel tökéletes hab készíthető és a kis és nagy italok készítéséhez beállítható kávé fúvóka. Annak köszönhetően, hogy az a kávéfőző karbantartási igénye rendkívül kicsi, Önnek kevesebb időt kell töltenie a tisztítással és ezáltal több ideje marad a kedvenc kávéja ízének az élvezetére.
Forrás: A LG OLED evo Gallery Edition TV mindent megad, amire egy televíziótól vágyik. Az OLED evo technológia adta hihetetlen képminőséghez ragyogó szépség és kecses kialakítás társul. A tv kialakításának köszönhetően az tökéletesen simul a falra, nem foglalva sok helyet a térből. A Galéria módból pedig számos kép választható, melyeket háttérként beállítva a televízió tökéletesen beleillik bármely szobába. Ilyen, amikor a szépség és az intelligencia találkozik.
Forrás: Az LG legújabb innovációja, a hajlítható képernyőjű LG OLED FLEX! A 20 különböző ívbe hajlítható képernyő segítségével könnyen megtalálható a tökéletes látószög, legyen szó akár játékról, akár filmnézésről. Ez az innovatív termék egymagában megtestesíti mind a filmezéshez tökéletes TV-t, mind pedig a határtalan játékélményhez szükséges monitort. A több színben is beállítható háttérfények hozzájárulnak a megfelelő hangulat megteremtéséhez, a televízió előlapján található hangszórók és beépített mikrofon pedig szintén segítenek abban, hogy még jobban kiaknázhassa a játékban rejlő lehetőségeket. Az LG OLED FLEX a hihetetlen képminőség mellett személyre szabhatósága miatt mindenki számára a lehető legjobb élményt nyújtja.
Forrás: Az LG Objet Collection Posé TV a design és a stílus jegyében született. Textil borítása lágy külsőt kölcsönöz a televíziónak, a vezetékek pedig elrejthetők a Posé lábaiban, így a környezete is rendezett marad. Egyedi kialakítású hátoldalában újságot, képeket, könyveket is lehet tárolni, így az teljesen személyre szabható. A lekerekített élek szintén a hozzájárulnak a stílusos külsőhöz, mely bármely szobának különleges bájt kölcsönöz. Mindez az LG OLED televízióktól megszokott intelligenciával és páratlan képminőséggel párosulva.
Forrás: Az új Surface Laptop 5 - Gyorsaság és stílus A 12. generációs Intel Core processzor sebességének, a Windows 11 rendszer erejének és az élénk színekben pompázó PixelSense érintőképernyőnek köszönhetően bármilyen feladattal könnyen megbirkózhat. Elegáns és gyönyörű kialakítás, 13,5 vagy 15 hüvelykes méretben, merész és kifinomult színekben. Tegye egyedivé Surface eszközét és válassza az Önhöz leginkább illő billentyűzetet: a melegséget árasztó, kifinomult Alcantara®-borítást vagy az izgalmas fémborítást. A bőséges akkumulátoros üzemidő segít abban, hogy egész nap hatékony maradhasson. A Surface Laptop 5 tökéletes egyensúlyt biztosít, hogy mindent saját igényeinek megfelelően végezhessen, és bárhol jó benyomást kelthessen. Kapható a https://www.konzolvilag.hu/ oldalán.
Forrás: HydroClean technológia, a világon először a Mielenél! Automatikus tisztítási program, hogy a készülék párolótere 20 év elteltével is csillogjon. Az M Touch és MotionReact, egy hatalmas érintőpanel és közeledés érzékelő szenzor kényelmét nyújta. DualSteam gőztechnológiával is készítheted kedvenc ételeid, ami hihetetlen ízt eredményez, ahogy a gőz egyenletesen és gyorsan eloszlik. Ezen kívül olyan extra lehetőségeket is élvezhetsz, mint a Nemesacél párolótér a könnyebb tisztítás érdekében, a kombinált párolási programok, automata funkciókkal , a melegentartó automatika – a készülék a program végén 15 percig melegen tarja az ételeket, illetve a Fogantyú nélküli nyitás.
Forrás: A Rowenta Ultimate Experience Air Care hajsütővas a forradalmian új dizájn és a haj védelme továbbfejlesztett funkcióinak a kombinációja. Ez a hajformázás olyan egyedülálló eszköze, amely forradalmi megoldást jelent a mindennapi hajsütésnél. Tapasztalja meg az innovatív hajsütést, amely egyesíti a gondoskodást, a kényelmet és a teljesítményt. Az eredmény az egészséges haj és erőlködés nélkül készült rugalmas hajfürtök. Az új, bátor L forma egyszerű és intuitív használatot tesz lehetővé, amely erőlködéstől és kényelmetlenségektől mentessé teszi a szépségápolást. A Rowenta további fejlett technológiája, a Fresh Flow gyenge légáramlatot alkalmaz a túl forró levegő* ellensúlyozására, és ily módon védi a hajat* és rögzíti a hullámokat a készülék egyetlen mozdításával. A kényelmet és a védelmet kiváló funkciók sora egészíti ki: A hőmérséklet 8 pontos, 130 °C és 200 °C közötti beállításának lehetőségével olyan hajformázó eszköz áll rendelkezésére, amelyet minden hajtípusnál és minden stílusú hajformázásra használhat, - a hullámos hajtól kezdve egészen a göndörig - a hajat fényesebbé varázsolja és gyorsabb eredményeket érhet el, valamint Smart Memory és további funkciókkal felszerelt. Ultimate Experience: a hajsütés már soha nem lesz olyan mint azelőtt.
Forrás: A Samsung Galaxy Z Fold4 különleges kialakításával és elegáns külsejével szinte bárhonnan kitűnik. A készüléken a multitasking minden korábbinál könnyebbé válik, így egyszerűen több dolgot is elintézhetsz, akár útközben is. A keskenyebb kávának és a még jobban elrejtett kijelző alatti kamerának köszönhetően a lélegzetelállító 7,6 hüvelykes Infinity Flex, határtalan hajlítható kijelző igazán nagy képernyőfelületet kínál, hogy elmerülhess abban, amit csinálsz. A Galaxy Z Fold 4 okostelefonnal a továbbfejlesztett 50 megapixeles nagylátószögű objektívnek, valamint a 30-szoros Space Zoom, ultranagyítás funkcióknak köszönhetően lenyűgöző képeket és videók készíthetsz. Az egyedi formatervezés és a klasszikus árnyalatok elegáns kombinációja pedig minden egyes kihajtásnál magához vonzza a tekintetet.

Style Tech of The Year - Az év legdesignosabb elektronikai termékei

A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin. Ismerd meg a jelölteket az év legdesignosabb elektronikai termékei kategóriában!