Galéria
Forrás: A Bespoke hűtők nem csak teljesítményükkel, hanem egyedi színvilágukkal is kitűnnek a konyhák átlagos berendezési tárgyai közül. A jellegzetes pasztellárnyalatokban érkező kiegészítőkkel úgy tervezheted meg a hűtőt, hogy az illeszkedjen a lakás belső teréhez. Az elegáns, letisztult kialakítású készülék cserélhető ajtólapjával és egyedileg alakítható belső rekeszeivel sokféleképpen használható az életmódodnak megfelelően. Az olyan elemeknek köszönhetően, mint az átlagosnál szélesebb, többfunkciós Rack & Shelf™ tároló vagy a 2 Lépéses összehajtható polc, minden élelmiszernek megfelelő hely jut a hűtőben. A SpaceMaxTM technológiával pedig a hagyományosnál több hely áll rendelkezésre a hűtőszekrényben, miközben a mérete remekül illeszkedik a legtöbb konyhabútoréhoz.
Forrás: A Bespoke AirDresser stílusos megjelenésével és okosfunkcióival új szintre emeli a ruhaápolást. Kiválóan illeszkedik a legtöbb lakás berendezéséhez, különleges megoldásaival pedig megkönnyíti még az alkalmi öltözékek frissen tartását és a ritkábban használt textíliák tisztítását is. Hatékonyan frissíti fel a ruhákat, miközben eltávolítja a port, semlegesíti a nem kívánt illatok 99 százalékát, elpusztítja a kórokozókat és kisimítja az esetleges gyűrődéseket. Az AirDresser készülékek amellett, hogy kényelmesebbé teszik a ruhaápolást, könnyen alkalmazhatók különböző területeken. A Mesterséges Intelligencia Vezérlés funkció megjegyzi a felhasználói szokásokat és ez alapján személyre szabja a beállításokat. A funkciói mellett stílusában is egyedi, az egyszerű kezelőfelülete és a keskeny kialakítása teszi teljessé a modern és minimalista dizájnt.
Forrás:

Fedezze fel az X-Force Flex 15.60 Aqua Auto 4in1 jelű, a kategóriában legerősebb akkumulátoros botporszívót a rendkívül hatékony tisztításért és a legjobb porszívózási élményért. A Rowenta legújabb technológiája - Digital Force motor akár 230 wattos szívóteljesítményért és egy kivételes 32,4 V-os akkumulátor akár 1 óra 20 perc* üzemidővel - kombinálva a technológiailag fejlett innovációkkal: A padló típusának megfelelő automatikus sebesség- és teljesítmény beállítás, Flex cső technológia, digitális ellenőrző kijelző, figyelmeztetés a szűrő telítettségére, Deep Power LED szívófej és még sok egyéb más.

*A kézi porszívó Eco üzemmódban történő használatánál


Forrás: Az úttörő Zenbook 17 Fold OLED olyan laptop élménnyel ajándékoz meg, amit még nem tapasztaltál. Hajtsd ki a nagy és gyönyörű 17,3 colos OLED képernyőt és élvezd az óriási vizuális teret asztali számítógép vagy táblagép formájában. Ha pedig kompaktabb méretben dolgoznál, akkor csak hajtsd félbe a kijelzőt és használd 12,5 hüvelykes laptopként a Zenbook 17 Fold OLED-et. Exkluzív színétől és high-tech anyagaitól kezdve egészen a végletekig elegáns borításáig és modern hardveres felhozataláig, a Zenbook 17 Fold OLED újrafogalmazza a prémium szó jelentését.
Forrás: A KRUPS Evidence Eco automata kávéfőző a finom kávé és a természethez való környezettudatos hozzáállás tökéletes kombinációját testesíti meg. Fedezze fel a teljesen automatikus kávékészítést optimalizált extrakciós eljárással és egy gombnyomással működő cappuccino funkcióval, amely egy vagy két csésze kávé elkészítését teszi lehetővé. A KRUPS Evicence Eco kávéfőző tökéletes kialakítása ellenére is 62%-ban újrahasznosított műanyagból készül, és 90%-ban újrahasznosítható.
Forrás: A Rowenta X-PLORER S75s+ robotporszívó nagyszerű takarítási segédeszköz még az igazán nagy háztartások számára is. A portartály automatikus ürítésének köszönhetően akár 60 napig is takaríthat munka nélkül. A Hygiene+ porzsák térfogata akár 4,5 liter is lehet és nagy mennyiségű szennyeződést képes befogadni. A mobilalkalmazásban, amely teljes egészében magyar nyelven működik, tökéletesen személyre szabhatja a takarítást a szokásainak megfelelően. Beállíthat no-go és no-mop zónákat, térképeket hozhat létre több emeletre. Fedezze fel a technológiailag fejlett, akár 2700 Pa nagy szívóteljesítményű automata porszívót, amely Ön helyett dolgozik - a könnyed takarításért, beleértve a por automatikus ürítését, a nagy pontosságú navigációt, a fejlett lézertechnológiát és a 4 az 1-ben takarítást a Smart Aqua Power elektronikus mop felmosóval a tökéletesen tiszta otthon érdekében.
Forrás: A Tefal Care For You gőzszekrény a természetes gőz hatását használja a gyűrődések eltávolítására, fertőtlenítésére és szárítására egy automatikus folyamat segítségével, amely megkönnyíti a ruhaápolást. Fedezze fel a forradalmian új élményt - kéz használata nélkül: A gyűrődések csupán 10 perc alatti, hatékony eltávolítására akár 3 ruhadarabot is behelyezhet a gőzszekrénybe. A 40 perces fertőtlenítési ciklus elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99%-át*, miközben a szagokat is csökkenti. Az otthoni ruhatisztítás ezen tökéletes készülékét a kiválóan működő szárítási funkció egészíti ki.
Forrás: Kényeztesse családját finom és egészséges ételekkel a konyhájából a Tefal Easy Fry & Grill 2 az 1-ben XXL készüléknek köszönhetően. A kivehető Flexcook elválasztó lehetővé teszi, hogy az XXL térfogatról - amelyben akár 8 személy részére is főzhet - könnyedén váltson két zónára két különböző étel elkészítéséhez, amelyek egyszerre készülnek el. Az extra ropogós ételek készítésére alkalmas sütési technológia és az öntött grillrács biztosítja a tökéletes sütést, amellyel a felszínen ropogós, belül pedig szaftos ételek készíthet, kevesebb olaj felhasználásával. A 8 automatikus programmal végtelen lehetőségek állnak rendelkezésére!
Forrás: Az LG legújabb innovációja, a hajlítható képernyőjű LG OLED FLEX! A 20 különböző ívbe hajlítható képernyő segítségével könnyen megtalálható a tökéletes látószög, legyen szó akár játékról, akár filmnézésről. Ez az innovatív termék egymagában megtestesíti mind a filmezéshez tökéletes TV-t, mind pedig a határtalan játékélményhez szükséges monitort. A több színben is beállítható háttérfények hozzájárulnak a megfelelő hangulat megteremtéséhez, a televízió előlapján található hangszórók és beépített mikrofon pedig szintén segítenek abban, hogy még jobban kiaknázhassa a játékban rejlő lehetőségeket. Az LG OLED FLEX a hihetetlen képminőség mellett személyre szabhatósága miatt mindenki számára a lehető legjobb élményt nyújtja.
Forrás: Az Acer új termékeivel rendszeresen hozza el az IF Design díjait, így volt ez ezzel a kettő az egyben légtisztítóval is. Elegáns termékről van szó, ami egy 45 m2-es területet képes tiszta levegővel ellátni. A termék ezen felül képes szűrt, friss levegőt keringetni a lakásban, köszönhetően a beépített HEPA szűrőnek és a ventilátoros mozgásnak. A berendezés karbon szűrője felelős a kellemetlen szagok, illatok megsemmisítéséért, eltűnteti a füstszagot, hatékonyan eltávolítja az összes baktériumot és vírust, továbbá a kellemetlen dohányszagot a lakásban. Az AcerPure termékek a keringtetés sebességétől függően 26dB és 56dB közötti zajszinttel működnek. A termékcsalád minden eszköze rendelkezik alvó üzemmóddal, amely alatt teljesen észrevehetetlen, vagyis akár éjjel is tudjuk használni, hogy friss, tiszta levegőben pihenjen az egész család. Acerpure Cool C2 2in1 légtisztító és ventilátor tehát ötvözi a hasznosságot az esztétikummal, így nem csupán egészséges környezetben élhetünk és dolgozhatunk, de ezen felül szép és dizájnos dísze is lesz a lakásunknak vagy az irodánknak.
Forrás: A LG OLED evo Gallery Edition TV mindent megad, amire egy televíziótól vágyik. Az OLED evo technológia adta hihetetlen képminőséghez ragyogó szépség és kecses kialakítás társul. A tv kialakításának köszönhetően az tökéletesen simul a falra, nem foglalva sok helyet a térből. A Galéria módból pedig számos kép választható, melyeket háttérként beállítva a televízió tökéletesen beleillik bármely szobába. Ilyen, amikor a szépség és az intelligencia találkozik.
Forrás:

A német dizájn és innovációs díjat nyert Jura Z10 a svájci mérnöki alkotás remeke. Azon kívül, hogy megduplázza az elérhető kávéspecialitások kínálatát, egy gombnyomással elkészíti a forró italok teljes spektrumát az intenzív espresso-tól a flatwhite-ig és egy teljesen új dimenziót nyit a kávé élvezetében a hideg specialitások bevezetésével. A termékfelismerő őrlőnek (P.R.G.) köszönhetően, felismerésre kerül a választott kávékülönlegesség, és azonnal és pontosan ennek megfelelően kerül beállítása az őrlés finomsága. Ezenkívül a JURA kifejlesztette az úttörő hideg extrakciós folyamatot - ami szó szerint egy frissítő csúcsinnováció. Az eredmény egy teljesen új módszer a kávé megtapasztalására - frissítő, energikus és csodálatosan kiegyensúlyozott aromával. Ez a kiváló prémium kávéfőző dupla sebességű, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel és a kék kristály forgókapcsolóval rendelkezik. A Specialty Selection menünek és a mesterséges intelligenciának köszönhetően kivételesen egyszerű és intuitív a használata. A technológiai kvantumugrást a design is tükrözi. A domború-homorú előlap láthatóan bizonyítja a részletekre való odafigyelést és az abszolút gyártási pontosságot.


Forrás: Az LG Objet Collection Posé TV a design és a stílus jegyében született. Textil borítása lágy külsőt kölcsönöz a televíziónak, a vezetékek pedig elrejthetők a Posé lábaiban, így a környezete is rendezett marad. Egyedi kialakítású hátoldalában újságot, képeket, könyveket is lehet tárolni, így az teljesen személyre szabható. A lekerekített élek szintén a hozzájárulnak a stílusos külsőhöz, mely bármely szobának különleges bájt kölcsönöz. Mindez az LG OLED televízióktól megszokott intelligenciával és páratlan képminőséggel párosulva.
Forrás: Maradj kapcsolatban és irányítsd az online és offline világot egyszerre Ultra kicsi, könnyű és szuperül illeszkedő fülhallgató, amely egész nap kényelmes. Természetes környezeti hanggal, fejlett zajszűrő funkcióval, automatikus adaptív hangszabályozással és magával ragadó hangzással rendelkezik. Mindig bekapcsolva az online és offline világ összekapcsolásához. Ultra kicsi, könnyű és szuperül illeszkedik. Automatikus váltás az optimalizált környezeti hangzás és a zajszűrés között. A Linkbuds S támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát – köszönhetően az ágazatban átvett LDAC-hangkódolásunknak.  A bolygókék színű LinkBuds S vázának és tokjának egyes részei gyárilag újrahasznosított műanyagból, vizes palackokból és autóalkatrészekből származó műanyagból készültek.
Forrás: A Sony valaha volt legfejlettebb zajszűrő fejhallgatója. Fejpánt stílusú vezeték nélküli fejhallgató iparágvezető zajszűréssel, kivételes hangminőséggel, kiváló zajmentes hívásokkal és rendkívül kényelmes kialakítással. Iparágvezető zajszűrés két nagy teljesítményű processzorral és nyolc mikrofonnal. A lehető legjobb hangminőség egy 30 mm-es, speciálisan kialakított hangszóróegységnek köszönhetően. Kimagasló, zajmentes hívások 2x2-es nyalábformáló mikrofonokkal és (MI-alapú) zajcsökkentő rendszerrel
Forrás: A Sony csúcsmodell OLED-tévéje a valaha volt legszélesebb színskálával 4K HDR TV OLED-del (QD-OLED), Cognitive Processor XR™, XR OLED Contrast Pro és Acoustic Surface Audio+™ technológiával. Új OLED-panel a valaha volt legszélesebb színspektrummal. A Cognitive Processor XR™ tisztában van az emberi látás és hallás sajátosságaival a magával ragadó élményhez • A képernyő-hangsugárzó és a Processor XR technológia bármely hangzást magával ragadóvá varázsolja.  Fedezd fel a tévénézés új módjait a tartozék BRAVIA CAM segítségével
Forrás: A kompakt The Freestyle hordozható okosprojektor nemcsak hogy stílusos, de képes szinte bármilyen teret vetítőteremmé változtatni. Szinte bárhová magaddal viheted, hogy kedved szerint élvezhesd a kedvenc tartalmaidat, ráadásul nem csak projektorként, de okoshangszóróként és hangulatvilágításként is használhatod. A The Freestyle kialakítása akár 180 fokos elforgatást is lehetővé tesz, így könnyedén változtathatod a vetítés irányát, annak megfelelően, hogy hogyan lenne a legkényelmesebb, hiszen az automatikus korrekciónak köszönhetően a kép szinte sosem lesz ferde. Ez az okosprojektor bármelyik szobádban jól mutat, de a stílusodhoz illő borítást is tudsz hozzá vásárolni 3 szín közül. A tökéletes hangulat megteremtéséhez pedig változatos beágyazott tartalmak közül válogathatsz a Háttér módban.
Forrás: A The Frame QLED Smart TV-t úgy tervezték, hogy elegáns, modern kialakításával szinte hibátlanul illeszkedjen a különböző stílusú lakásokhoz is. A készüléket többféle mágneses kerettel könnyedén személyre szabhatod, hogy a lehető legjobban mutasson a helyiségedben. Amikor éppen nem kedvenc műsorodat nézed a tévén, kikapcsolt állapotban műalkotássá változik. Látogass el az Art Store-on keresztül a világ legnagyobb múzeumaiba és galériáiba, válogass több mint, 1600 remekmű közül. A Matt kijelzőnek köszönhetően még jobban el tudsz merülni az alkotások részleteiben, mintha személyesen látogattál volna el kedvenc művedhez, ráadásul a legjobb pillanataidat és a családi portréidat is könnyedén kiállíthatod a készüléken.

Style Tech Of The Year - Az év leginnovatívabb termékei

A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin. Ismerd meg a jelölteket az év leginnovatívabb elektronikai termékei kategóriában!