Galéria
Forrás: A karcsú és lenyűgöző Swift Edge egy 20%-kal könnyebb és kétszer olyan erős ötvözetből készült, mint a normál alumínium. Egy csupán 12,95 mm vékony és mindössze 1,17 kg-os pehelykönnyű, hordozható laptop, amit bárhova könnyen magunkkal vihetünk. A Swift Edge egy ún. Secured-core számítógép, vagyis a legbiztonságosabb Windows eszközök egyike. Az AMD Ryzen™ Pro, a Microsoft Pluton és a biometrikus hitelesítés hatékony védelmet nyújtanak személyes adataink számára, így mindig biztonságban tudhatjuk a gépen tárolt dokumentumainkat. Gyakorlatilag bárhonnan dolgozhatunk rajta, miközben évezhetjük a 4K OLED látványt, a fantasztikus színtartományt és az élességet. A kijelző moziminőségű 100%-os DCI-P3 színskála-támogatással és 500 nites fényerővel rendelkezik, így a Swift Edge használata közben lenyűgöző látványban lehet részünk. A Swift Edge a csatlakozási lehetőségek új generációját képviseli a Wi-Fi 6E révén. Továbbá tökéletes a nagy sebességű fájlmegosztáshoz és az egyenletes 4K-s streameléshez. Két USB-C porttal és HDMI 2.1 támogatással rendelkezik, ami további kényelmes munkát vagy szórakozást tesz lehetővé, bárhol is használjuk a laptopunkat. Csak csúsztassuk be a 16 hüvelykes, vékony és könnyű készüléket a táskánkba és vigyük magunkkal bárhova!
Forrás:

Az ultrakönnyű, mindössze 1 kilogrammos ASUS Zenbook S 13 OLED elegáns és erős társa a rohanó életmódot folytatóknak. Szupervékony, 14,9mm-es magnézium-alumínium ötvözetből készült házában számos fejlett technológiát rejt, a legújabb AMD Ryzen™ 6000 sorozatú processzoroktól kezdve az AMD Radeon™ grafikus vezérlőkig. A Zenbook S 13 OLED arra készült, hogy kiemelkedjen a tömegből, egész napos üzemidejével mindig melletted legyen és mindenhol megállja a helyét. A 16:10-es képarányú, 13,3 colos 2,8K OLED érintőképernyő az ultraélénk színekkel lenyűgöző vizuális élményt kínál, a Dolby Atmos audiorendszer pedig ezt hangzásban is kiegészíti. Az elegancia nem nagyon lehet ennél kifinomultabb.


Forrás: A Dell Technologies év elején a CES-en mutatta be az XPS 13 Plust A modell stílusos és modern, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseken esett át. Az Express Charge 2.0 kevesebb, mint egy óra alatt 80%-ra tölti fel a laptopot, így utazás közben is tökéletes társ, mindez pedig akár 12órás akkumulátoros üzemidővel párosul. A négyoldalú InfinityEdge kijelzők továbbra is szinte keret nélküli vizuális élményt nyújtanak akár 4K+ felbontásban. A továbbfejlesztett négy hangszórós kialakítással tökéletes hangzást biztosítanak zenéhez, filmekhez és konferenciahívásokhoz. Az elegáns billentyűzet, az érintésvezérelt funkcióbillentyű-sor, az üvegfelületű érintőpad és a tenyértámasz letisztult megjelenést biztosít. A Dell mindig kiemelt figyelmet fordított a környezettudatosságra, ennek megfelelően az XPS 13 is alacsony karbonlábnyomú alumíniumból készült, amelyet megújuló vízenergiával állítottak elő és 100%-ban megújuló vagy újrahasznosított csomagolásban érkezik.
Forrás: Gondold újra mindazt amit, korábban a laptopokról gondoltál! Képzelj el egy teljesen összehajtható laptopot, amivel teljesen új dimenziókban nyílnak meg előtted! ThinkPad X1 Fold a világ első összehajtható laptopja, ami több mint 40 díjat zsebelt be a CES-en. A ThinkPad X1 Fold nemcsak a technológia egy új generációja, hanem egy olyan korszakalkotó innováció, amely új dimenziót teremt. A korábban még sosem látott, forradalmian új használati funkciónak köszönhetően a felhasználó számára maximális élményt nyújt akár osztott képernyőn, akár egyetlen, nagyobb kijelzőként használva. Az extra kényelmet és személyreszabhatóságot tovább fokozza a kiegészítő tartozékként elérhető toll és billentyűzet, de a display ujjakkal is könnyen vezérelhető. További információ: https://www.lenovo.com/hu/hu/
Forrás: Az LG legújabb innovációja, a hajlítható képernyőjű LG OLED FLEX! A 20 különböző ívbe hajlítható képernyő segítségével könnyen megtalálható a tökéletes látószög, legyen szó akár játékról, akár filmnézésről. Ez az innovatív termék egymagában megtestesíti mind a filmezéshez tökéletes TV-t, mind pedig a határtalan játékélményhez szükséges monitort. A több színben is beállítható háttérfények hozzájárulnak a megfelelő hangulat megteremtéséhez, a televízió előlapján található hangszórók és beépített mikrofon pedig szintén segítenek abban, hogy még jobban kiaknázhassa a játékban rejlő lehetőségeket. Az LG OLED FLEX a hihetetlen képminőség mellett személyre szabhatósága miatt mindenki számára a lehető legjobb élményt nyújtja.
Forrás: Az új Surface Laptop 5 - Gyorsaság és stílus A 12. generációs Intel Core processzor sebességének, a Windows 11 rendszer erejének és az élénk színekben pompázó PixelSense érintőképernyőnek köszönhetően bármilyen feladattal könnyen megbirkózhat. Elegáns és gyönyörű kialakítás, 13,5 vagy 15 hüvelykes méretben, merész és kifinomult színekben. Tegye egyedivé Surface eszközét és válassza az Önhöz leginkább illő billentyűzetet: a melegséget árasztó, kifinomult Alcantara®-borítást vagy az izgalmas fémborítást. A bőséges akkumulátoros üzemidő segít abban, hogy egész nap hatékony maradhasson. A Surface Laptop 5 tökéletes egyensúlyt biztosít, hogy mindent saját igényeinek megfelelően végezhessen, és bárhol jó benyomást kelthessen. Kapható a https://www.konzolvilag.hu/ oldalán
Forrás: Az Odyssey Ark monitor 1000R íve, az ívelt képernyőtechnika egyik csúcsa. Kialakítása már önmagában is lenyűgöző, ám az 55 hüvelykes képernyő olyan lélegzetelállító képet nyújt, amely elkápráztatja érzékeidet és olyan adrenalindús élményben lehet részed, amely felülmúlja a korábban látottakat. Vertikális helyzetben úgy érezheted magad mintha egy pilótafülkében lennél, úgyhogy merülj el még jobban az elképesztő látványban a képernyő elforgatásával. Az Odyssey Ark monitor számlátlan izgalmas felhasználási lehetőséget rejt magában, így ha egy gamer egyszer kipróbálja, szinte elképzelhetetlen lesz a játékélmény a káprázatos kialakítású monitor nélkül.

Style Tech Of The Year - Az év legjobb laptopjai, tabletei, gaming termékei

A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin. Ismerd meg a jelölteket az év legjobb laptopjai, tabletei, gaming termékei kategóriában!