Galéria
Forrás: A LG OLED evo Gallery Edition TV mindent megad, amire egy televíziótól vágyik. Az OLED evo technológia adta hihetetlen képminőséghez ragyogó szépség és kecses kialakítás társul. A tv kialakításának köszönhetően az tökéletesen simul a falra, nem foglalva sok helyet a térből. A Galéria módból pedig számos kép választható, melyeket háttérként beállítva a televízió tökéletesen beleillik bármely szobába. Ilyen, amikor a szépség és az intelligencia találkozik.
Forrás: Az LG Objet Collection Posé TV a design és a stílus jegyében született. Textil borítása lágy külsőt kölcsönöz a televíziónak, a vezetékek pedig elrejthetők a Posé lábaiban, így a környezete is rendezett marad. Egyedi kialakítású hátoldalában újságot, képeket, könyveket is lehet tárolni, így az teljesen személyre szabható. A lekerekített élek szintén a hozzájárulnak a stílusos külsőhöz, mely bármely szobának különleges bájt kölcsönöz. Mindez az LG OLED televízióktól megszokott intelligenciával és páratlan képminőséggel párosulva.
Forrás:

A The Frame QLED Smart TV-t úgy tervezték, hogy elegáns, modern kialakításával szinte hibátlanul illeszkedjen a különböző stílusú lakásokhoz is. A készüléket többféle mágneses kerettel könnyedén személyre szabhatod, hogy a lehető legjobban mutasson a helyiségedben. Amikor éppen nem kedvenc műsorodat nézed a tévén, kikapcsolt állapotban műalkotássá változik. Látogass el az Art Store-on keresztül a világ legnagyobb múzeumaiba és galériáiba, válogass több mint, 1600 remekmű közül. A Matt kijelzőnek köszönhetően még jobban el tudsz merülni az alkotások részleteiben, mintha személyesen látogattál volna el kedvenc művedhez, ráadásul a legjobb pillanataidat és a családi portréidat is könnyedén kiállíthatod a készüléken.


Forrás:

A kompakt The Freestyle hordozható okosprojektor nemcsak hogy stílusos, de képes szinte bármilyen teret vetítőteremmé változtatni. Szinte bárhová magaddal viheted, hogy kedved szerint élvezhesd a kedvenc tartalmaidat, ráadásul nem csak projektorként, de okoshangszóróként és hangulatvilágításként is használhatod. A The Freestyle kialakítása akár 180 fokos elforgatást is lehetővé tesz, így könnyedén változtathatod a vetítés irányát, annak megfelelően, hogy hogyan lenne a legkényelmesebb, hiszen az automatikus korrekciónak köszönhetően a kép szinte sosem lesz ferde. Ez az okosprojektor bármelyik szobádban jól mutat, de a stílusodhoz illő borítást is tudsz hozzá vásárolni 3 szín közül. A tökéletes hangulat megteremtéséhez pedig változatos beágyazott tartalmak közül válogathatsz a Háttér módban.


Forrás: A Sony csúcsmodell OLED-tévéje a valaha volt legszélesebb színskálával 4K HDR TV OLED-del (QD-OLED), Cognitive Processor XR™, XR OLED Contrast Pro és Acoustic Surface Audio+™ technológiával, új OLED-panel a valaha volt legszélesebb színspektrummal. A Cognitive Processor XR™ tisztában van az emberi látás és hallás sajátosságaival így tökéletes magával ragadó élményt nyújthat. A képernyő-hangsugárzó és a Processor XR technológia bármely hangzással olyan érzést kelt, mintha a te is a filmben élnél. Fedezd fel a tévénézés új módjait a tartozék BRAVIA CAM segítségéve.
Forrás: Élet a kvantum tisztaságában - A Mi TV Q1 csúcsminőségű QLED technológiájával, 120Hz-es képfrissítésével, káva nélküli kialakításával, 6 hangszórós audio rendszerével valódi moziélményt varázsol otthonodba. A 120Hz-es MEMC mozgásjavító elektronika sportközvetítésekhez is ideálissá teszi a készüléket. A magyar nyelvű Android TV rendszer letisztult egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, a Play áruházból számtalan népszerű alkalmazással használható. Dedikált Netflix és Amazon Prime Video támogatása mellet pl. az HBO GO hatalmas filmkínálatából is válogathatunk (*előfizetés mellett). A megújult Bluetooth-os Mi Remote távirányító leegyszerűsíti a kezelést, 360°-ban használható.

Style Tech Of The Year - Az év legjobb elektronikai eszközei otthoni szórakozásra

A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin. Ismerd meg a jelölteket az év legjobb elektronikai termékei az otthoni szórakozáshoz kategóriában!