Galéria
Forrás:

Tele van természetes hidroxisavakkal, amelyek finoman ápolják a bőrt és elősegítik pH-szintjének egyensúlyát. Hatékony ellenszere a pattanásoknak, korpának, valamint egyéb bőr- és hajproblémák kezelésében is remekel. Keresd a nyers, szűrhetetlen, bio változatokat.


Forrás:

Ez egy növényi eredetű, biológiailag lebomló szappan, amely szuper alapja lehet a diy kozmetikai termékeknek. Fürdéshez, kéz- és arcmosáshoz egyaránt használható.


Forrás:

A természetes agyagot régóta használják a szépségápolásban, tudniillik képes kivonni az olajat, és a szennyeződéseket a bőrből, és emellett tonizál is. Az ásványi anyagokban gazdag agyag, hasznos a puffadt bőr, a tág pórusok, a rovarcsípések és az ekcéma kezelésében is


Forrás:

Nem csak az illatuk miatt érdemes használni őket, hiszen számtalan fajtájuk antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. A zsályaolaj leszámol a puffadással, a muskátliolaj a száraz bőrrel veszi fel a harcot, a teafaolaj pedig a pattanásokkal számol le hatékonyan.


Forrás:

A természetes sók kiválóan tisztítják és hámlasztják a bőrt, emellett vitaminokat és ásványi anyagokkal látják el azt. Az Epsom só különösen gazdag magnézium-szulfátban, amely elengedhetetlen az egészségünk működéshez. Egy sós fürdő és/vagy egy sós bőrradírozás lehetővé teszi a testünk számára, hogy ezeket a tápanyagokat a bőrön keresztül felszívja, ezzel javítva a vérkeringést és a bőrtónust.


Forrás:

A fehér a zöld és a fekete tea erős antioxidánsokat tartalmaz, amelyek felveszik a harcot a káros UV-sugarakat. Csökkentik a bőrgyulladást, semlegesítik a káros szabadgyököket, nyugtatnak és tonizálnak.


Forrás:

Felveszi a harcot a gyulladással, szabályozza az olajtermelést, tehát tökéletes választás zsíros vagy érzékeny bőrűek számára, illetve a pattanások, vágások és karcolások kezelésére. A varázsmogyorót gyakran használják pórusösszehúzásra és az irritált bőr nyugtatására, mint például az ekcéma.


7 must have alapanyag, ha szépségápolási termékeket kotyvasztanál otthon

A szépségápolási termékeknek is megvannak a maguk szabályai.