Galéria
Forrás: A hosszított és kellőképpen divatos maxi ötletek között szinte biztos, hogy te is ráakadsz majd a szívedhez legközelebb álló stílushoz. A bőséges szín- és anyagválaszték pedig még több eséllyel ruházza fel ezeket a könnyen kombinálható szoknyákat arra, hogy minél több gardrób ajtaja nyíljon meg előttük.
Forrás: Ár: 32.490 Ft - itt!
Forrás: Ár: 12.990 Ft - itt!
Forrás: A flitterek mellett a különféle plusz rátétek és lakk anyagok is nagyon jól futnak majd ebben a szezonban, így nem is kérdés, hogy mikkel kell majd felturbóznod a ruhatáradat ahhoz, hogy kicsit kibillenj abból a néha borús hangulatból, amibe a napsütötte órák számának hiánya képes sodorni minket pillanatok alatt.
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: A 2000-es évek környékén hatalmas népszerűségnek örvendtek ezek a fazonok (rövid és hosszú egyaránt), amiket most hamvaiból keltett életre a múltidézés szele. Bár elsőre nem egy könnyű feladat egy ízléses és sok szempontból emlékezetes környezetbe hozni ezt a darabot, de nem is lehetetlen. Éppen ezért merj egy kicsit a tettek mezejére lépni, és ha csak pár outfit erejéig is, de megadni a lehetőséget ennek az izgalmas és tényleg nem hétköznapi trendnek, ami egyébként farmerról lévén szó, nagyon hálás partner tud lenni bármilyen szettbe álmodva.
Forrás: Ár: ~ 29 ezer Ft - itt!
Forrás: Ár: 37.990 Ft - itt!

3 szoknyafazon, ami jön és 3, ami megy a következő hónapokban

A téli csizmatrendek között most jött el az az időszak, amikor az egy fokkal béleltebb kiadások kerülhetnek előtérbe.