Galéria
Forrás: Az Electrolux 800-as vezeték nélküli porszívó stílust visz a takarításba. Ez a készülék egy karakteres dizájn tárgy, mely mindig szem előtt van az otthonokban. Ugyanis mindig kéznél kell lennie, hogy szükség esetén azonnal össze lehessen szedni vele a cipő talpáról lehullott sarat, vagy a főzés közben kiszóródott lisztet. A minden részletre kiterjedő, átgondolt tervezés eredményeként a kéziporszívó egység könnyen leválasztható a testről. Így a sokféle kiegészítő segítségével még a sérülékeny bútorokat, a konyhapultot, vagy akár a lámpaernyőt is gyorsan és kényelmesen lehet portalanítani. A modern életvitelhez igazodva, egy felmosó fej is tartozik a porszívóhoz, mellyel hatékonyan távolítható el a földről a kiömlött folyadék, valamint a makacs szennyeződések. A sokoldalú felhasználás és az elegáns megjelenés mellett a porszívó kiemelten hatékonyan tisztítja meg a beszívott levegőt is, az 5 rétegű szűrőrendszer segítségével. Ezért takarítás után a levegő is tisztább lesz a lakásban.
Forrás: Az Electrolux UniversalDose mosógép a fenntarthatóbb mosási szokások kialakítását segíti. A kapszula a legkevésbé környezetterhelő választás a mosószerek közül, de a dobban nem mindig oldódik fel teljesen. Ezt a problémát oldja meg az UniversalDose mosógép, melynek egyedülálló adagolófiókjában van egy külön rekesz a kapszuláknak is. Az erős vízsugár áttöri a rekeszben a kapszula burkolatát, így ott a tisztítószer 60%-kal gyorsabban feloldódik, mint a dobban. A feloldott mosószer a hideg vizes, és a rövid programokon is maximális hatékonysággal tisztít. Mivel a mosógép a legtöbb áramot a víz melegítéséhez használja, az alacsonyabb hőfokú mosásokkal jelentősen csökkenthető a környezetterhelés. A mosógép másik környezetbarát megoldása a gőzprogram, mellyel mosás nélkül lehet felfrissíteni azokat a ruhákat, melyeket csak néhány óráig hordtak, ezért nem kell feltétlenül kimosni. Így akár 40 liter vizet meg lehet takarítani programonként.
Forrás: A kávéfőző, amiről mindannyian álmodunk. AromaticSystem Egyedei kávéőrlő technológia, ami tökéletes élményt nyújt és intenzív kávéaromával kényeztet. OneTouch for Two Egyidejű elkészítés egy gombnyomásra, illetve Cappuccinatore Krémes tejhab a kávéspecialitásokhoz. Most már messziről is főzhetsz magadnak kávét, ugyanis a Wifi hálózaton keresztül is csatlakozhatsz és irányíthatod a gépet, a WiFiConn@ct Lehetőségnek köszönhetően. Ha ez nem lenne elég, a CupSensor felismeri a csésze magasságát, és a központi kifolyót a megfelelő pozícióba állítja, ráadásul szabadalmaztatott automata vízkőtelenítő rendszerrel rendelkezik, így nem szükséges a készüléket manuálisan vízkőteleníteni
Forrás: HydroClean technológia, a világon először a Mielenél! Automatikus tisztítási program, hogy a készülék párolótere 20 év elteltével is csillogjon. Az M Touch és MotionReact, egy hatalmas érintőpanel és közeledés érzékelő szenzor kényelmét nyújta. DualSteam gőztechnológiával is készítheted kedvenc ételeid, ami hihetetlen ízt eredményez, ahogy a gőz egyenletesen és gyorsan eloszlik. Ezen kívül olyan extra lehetőségeket is élvezhetsz, mint a Nemesacél párolótér a könnyebb tisztítás érdekében, a kombinált párolási programok, automata funkciókkal , a melegentartó automatika – a készülék a program végén 15 percig melegen tarja az ételeket, illetve a  Fogantyú nélküli nyitás.
Forrás: Szabadalmaztatott 3in1 design - Miele Triflex HX1 és HX2 porszívójának PowerUnit egysége felül és alul is elhelyezhető. Így kényelmesen, fáradság nélkül dolgozhat lapos bútorok alatt vagy nagy felületeken. A PowerUnit önállóan is azonnal használatra kész: tökéletesen alkalmas autóülések vagy a heverő gyors porszívózására. A Triflex felépítési koncepciója tehát optimálisan illeszkedik az igényeidhez. A Twist2open révén a tartály probléma nélkül kiüríthető, egyetlen elfordítással. A készülék feje pedig felismeri milyen burkolaton használjuk és teljesítményét ennek függvényében automatikusan szabályozza Próbáld ki az Electro Compact kézi kefe Mélytisztítást is, távolítsd el az állatszőrt és a makacs szennyeződéseket gyorsan és könnyedén.
Forrás: Az autómata mosószer adagoló rendszer, a TwinDos, hihetetlenül egyszerűvé teszi a mosást. Főleg, hogy a QuickPowerWash 49 perces teljes értékű mosóprogram, egy duplaszivattyús rendszernek köszönhetően, extra rövid idő alatt extra tisztára varázsolja ruháidat. Ezen kívűl pedig még sok luxus beállítást próbálhatsz ki, például Miele@home - okoshálózatba integrálható, telefonnal vezérlehető, összepárosítható a Miele okosrendszert használó szárítógépekkel, meleg vízre köthető és ezáltal alacsony az energiafelhasználás, a méhsejtcellás mosódob egyedileg szabadalmaztatott technológia a legjobb textilkímélés elérése érdekében, illetve a Miele 20 éves vízvédelmi garanciát ad minden mosógépére.
Forrás: A Bespoke hűtők nem csak teljesítményükkel, hanem egyedi színvilágukkal is kitűnnek a konyhák átlagos berendezési tárgyai közül. A jellegzetes pasztellárnyalatokban érkező kiegészítőkkel úgy tervezheted meg a hűtőt, hogy az illeszkedjen a lakás belső teréhez. Az elegáns, letisztult kialakítású készülék cserélhető ajtólapjával és egyedileg alakítható belső rekeszeivel sokféleképpen használható az életmódodnak megfelelően. Az olyan elemeknek köszönhetően, mint az átlagosnál szélesebb, többfunkciós Rack & Shelf™ tároló vagy a 2 Lépéses összehajtható polc, minden élelmiszernek megfelelő hely jut a hűtőben. A SpaceMaxTM technológiával pedig a hagyományosnál több hely áll rendelkezésre a hűtőszekrényben, miközben a mérete remekül illeszkedik a legtöbb konyhabútoréhoz.
Forrás: A Bespoke AirDresser stílusos megjelenésével és okosfunkcióival új szintre emeli a ruhaápolást. Kiválóan illeszkedik a legtöbb lakás berendezéséhez, különleges megoldásaival pedig megkönnyíti még az alkalmi öltözékek frissen tartását és a ritkábban használt textíliák tisztítását is. Hatékonyan frissíti fel a ruhákat, miközben eltávolítja a port, semlegesíti a nem kívánt illatok 99 százalékát, elpusztítja a kórokozókat és kisimítja az esetleges gyűrődéseket. Az AirDresser készülékek amellett, hogy kényelmesebbé teszik a ruhaápolást, könnyen alkalmazhatók különböző területeken. A Mesterséges Intelligencia Vezérlés funkció megjegyzi a felhasználói szokásokat és ez alapján személyre szabja a beállításokat. A funkciói mellett stílusában is egyedi, az egyszerű kezelőfelülete és a keskeny kialakítása teszi teljessé a modern és minimalista dizájnt.

Style Tech Of The Year - Az év legjobb háztartási gépei

A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin. Ismerd meg a jelölteket az év legjobb háztartási gépei kategóriában!