Galéria
Forrás: A fényes hatású ötletek jó ideje vékony jégen mozognak a választékok között, idén viszont már szinte biztos, hogy trendek szempontjából mindenképpen háttérben maradnak majd. Helyettük ugyanis most a tejfehér árnyalatokon a sor, hogy megmutassák azt, hogy egy felnőtt nő ruhatárában is helye van ezeknek a harisnyáknak.
Forrás: Ár: 6.795 Ft - itt!
Forrás: Ár: ~ 11.500 Ft - itt!
Forrás: A különféle mintázatú, hálós darabok jó ideje tartják magukat a divatcikkek között, és bár idén sem kell messzire elkerülnöd őket, ám ha úgy hozza az alkalom, akkor megéri egy-két nyomatokkal borított ötletet is kipróbálnod. Szerencsére annyiféle motívummal készültek a tervezők erre a szezonra, hogy szinte biztos, hogy gyorsan rátalálsz majd arra a darabra, ami képes felülírni benned a necc iránti elköteleződésedet.
Forrás: Ár: ~ 16.500 Ft - itt!
Forrás: Akciós ár: 4.695 Ft - itt!
Forrás: Félre ne értsd! Az egyik legklasszikusabb harisnya nem fog a tiltólistán landolni az elkövetkezendő hónapokban, viszont egy kis színfrissítés sosem árt. Így ha kellőképpen bátor vagy ahhoz, hogy néhanapján túllépj a megszokott kereten, akkor ezt a divathullámot bizony neked találták ki. Ugyanis a színek adta lehetőségek kellő játékossággal tudják feltölteni a legegyszerűbb összeállításokat is.
Forrás: Ár: 5.595 Ft - itt!
Forrás: Ár: 1.790 Ft - itt!

3 harisnya, ami jön és 3, ami megy a következő hónapokban

Bizony ám, a harisnyatrendek körül is változások történtek!