Galéria
Forrás: Emma non-binárisként aposztrofálta magát. Vagyis nem kizárólag férfi vagy női identitásban gondolkozik, ezért nem a she vagy he névmást használja magára, hanem a “they / them” szavakat. A Sárkányok házának sztárja egyébként elképesztően feltűnő, extravagáns stílusú. Ami azért is annyira szembetűnő, mert a sorozatban igen visszafogott arcát látni.
Forrás: Az Alkonyat-filmekben még egy szende, hosszú, barna hajú fiatal lányként ismertük meg, aki a valódi életben is szerelembe esett Robert Pattinsonnal. Ám néhány évvel később már bátran vállalta fel, hogy biszexuális. Kristen ezért úgy döntött nem fél többé megmutatni, mennyire domináns maszkulin oldala, amelyet elsősorban a stílusában fedezhetünk fel.
Forrás: A korona című sorozattal lett ismert a neve. Ám nemcsak az alakítása miatt imádja mindenki. A színésznő nyíltan queer, vagyis nem heteroszexuális vagy cisznemű. Pontosabban a színésznő számára a szexuális irányultság és a nemi identitás képlékeny. Az évek során ez az öltözködésében is észrevehető volt. Szívesen keveri a férfi és női jegyeket a szettjeiben.
Forrás: A Grace klinikán kívül számos televíziós sorozatban is játszott, például Az elnök emberében és az Esküdt ellenségekben is, de sokan a Szex és New York 7. évadából ismerik, mint Chez. 2016-ban Sara queernek és biszexuálisnak vallotta magát, majd később non-bináris nemi identitásáról is mesélt. Az ő külseje valóban nagy változáson esett át, hiszen nem transznemű, de igen férfias stílusra váltott át. Rövid haja lett és inkább sportosan, maszkulin stílusban öltözködik.
Forrás: Az énekes már korábban vallott homoszexualitásáról, egy későbbi interjú során pedig azt is elárulta, hogy miután először hallott a queer és a non-bináris kifejezésekről, végre rájött, hogy ő maga is az.
"A nonbináris vagy nemi queer az, amikor nem határolod be magad egyik nemhez sem. Különböző dolgok elegye vagy. A saját, különleges alkotásod. Én így veszem: nem vagyok nő vagy férfi. Valahol a kettő között lebegek. Minden nézőpont kérdése."

Híres LMBTQ emberek, akik teljesen átváltoztak a coming out után

Napról napra növekszik azoknak a száma, akik az LMBTQ+ közösség tagjainak vallják magukat.