Galéria
Forrás: Amikor Julia Roberts gyermekei kisebbek voltak, és a színésznő visszautasíthatatlan munkát kapott, érdekes cselhez folyamodott! Ilyenkor ugyanis mindig figyelt arra, hogy a legjobb dadák vigyázzanak gyerekeire, akiknek viszont minden este vörös parókát kellett viselniük. Ezzel azt szerette volna elérni, hogy a gyerekek (akik akkor még elég kicsik voltak) azt higgyék, hogy legalább esténként az anyukájuk fekteti le őket aludni.
Forrás: Angela Jacobsen Madonna adoptált kisfiára, Davidre vigyázott dadaként, majd 2009-ben szólalt meg a nyilvánosság előtt arról, hogy milyen is volt a popdíva alkalmazottjaként dolgozni. Elmondása szerint azért mondott fel, mert teljesen kikészült, ugyanis Madonna elvárta tőle, hogy 0-24-ben elérhető legyen, és az első szavára ugorjon, függetlenül attól, épp merre van és mit csinál. Ráadásul ahhoz is ragaszkodott, hogy nem csak a gyerekek, de a dadusuk is betartsa a szigorú makrobiotikus étkezési tervét.
Forrás: Beyoncé házában is akadt néhány furcsa kérés, aminek az akkori dadus eleget tett. Blue Ivy ugyanis imádta a Single Ladies című dalt, és a hozzá készített koreográfiát is, amit a nevelőnőnek be kellett tanulnia, és minden alkalommal, amikor a kislány kérte, elő kellett adnia. Ez volt akkoriban az egyetlen dolog, ami meg tudta nyugtatni Blue Ivyt!
Forrás: Victoria Beckham a professzionalitás embere, ezért a dadáktól is elvárta, hogy a gyerekekre való vigyázást munkának tekintsék, és ne szabadidős szórakozásnak. Mindig szigorú utasításokat adott, és azt sem szerette, ha a munkaidejükben másokkal cseverésztek: ezt Abigail Gilson is hamar megtanulta, miután Vic meglátta őt, amint egy korábbi stylistjával beszélget. A stylisttal ekkor már amúgy sem kedvelték egymást, így ez még inkább rátett egy lapáttal Victoria dühére, aki utasításba adta, hogy munkaidőben nincs cseverészés!
Forrás: Charlize Theron gyermekeinek korábbi dadusa elárulta, hogy bár a színésznő kedvesnek tűnik, az alkalmazottakkal nem túl türelmes. Sőt, elég komoly követelései vannak! A nő elmondása szerint még az sem volt megengedett, hogy a színésznő szemébe nézzenek, mert Charlize utálja, ha az emberei az idejét vesztegetik, vagy megzavarják őt abban, amit épp csinál.
Forrás: Angelina Jolie dadusai néha nem tudták, hogy mihez kezdjenek, mert a színésznő gyereknevelésben nem szerette a szigorú szabályokat. Elmondásuk szerint a gyerekeknek nem volt megszabva a lefekvési idő, és kisebb korukban össze-vissza rohangáltak a házban, mert lényegében azt csinálhattak, amit csak akartak. A dadáknak viszont alkalmazkodni kellett a gyerekekhez, így ha valamelyikük késő éjszakába nyúlóan tévézni akart, a nevelőnőnek végig ott kellett ülni az ágy mellett.
Forrás: Bár Kim Kardashian és Kanye West élete a válás miatt átalakult, egy időben az ő gyermekeikre is dadusok vigyáztak (sőt, valószínűleg most is, csak kicsit más felállásban). Akkoriban viszont hoztak egy nagyon szigorú szabályt: ha bármelyik gyermekük felébresztette őket az éjszaka közepén, vagy hangoskodás volt, a dadus béréből levontak egy összeget. Ezzel próbálták "motiválni" a nevelőket arra, hogy mindent elkövessenek a gyerekek csendes, nyugodt éjszakáiért.
Forrás: Mariah Careynek is volt egy furcsa szabálya, ami nem csak a dadákra vonatkozott! Az énekesnő ugyanis elég nagy díva hírében áll, és fontosak neki a dicsérő szavak, ezért minden alkalmazottjától elvárta, hogy folyamatosan bókoljanak neki. Így a nevelők nem csak a gyerekekkel, de vele is foglalkoztak!
Forrás: Jessica Simpson épp elégszer hallott már azokról a dögös dadákról, akik elcsábították a férjeket, úgyhogy neki is van egy kritériuma, ha nevelőnőt választanak. Méghozzá az, hogy nem lehet a gyerekek dadája fiatal, csinos nő, hanem sokkal inkább a Mrs. Doubtfire típusú hölgyeket részesíti előnyben.
Forrás: Gwen Stefani sokáig csak férfi dadákat fogadott fel gyerekei mellé, két okból kifolyólag. Az egyik, hogy exférjét többször is összehozták a szóbeszédek korábban a gyermekek nevelőnőjével, másrészt pedig azért, mert szerinte ők sokkal jobban néznek ki a spandex ruhákban. Gwenéknél ugyanis amikor a gyerekek kicsik voltak, a dadák sokszor Batman, Superman vagy épp Spiderman jelmezben töltötték a napot, hogy szórakoztassák a gyerekeket.

10 sztár, akik meglepő dolgot követeltek meg gyerekeik dadájától

Lehet, hogy a vörös szőnyegen kedvesnek tűnnek, de van pár híresség, aki az alkalmazottakkal egyáltalán nem barátságos!